[Кандидат админ] Dust 2 Arena - Swinge[R]

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Dust 2 Arena - Swinge[R]

Мнение от Swinge[R] »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години!( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 19
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 30 не знам ама 300 може и да са..
3. Напишете Вашето име! - Мартин
4. Напишете Вашия ник! - Swinge[R]
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust 2 Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Мисля, че сървъра има нужда от админи, ще помагам с каквото мога за спокойната игра.
7. Задължително Skype за връзка: - martyy_we96
Последно промяна от Swinge[R] на 20 Окт 2015, 00:25, променено общо 1 път.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: SektorG
Скайп профил: bobi_9307
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Dust 2 Arena - Swinge[R]

Мнение от Bache Kiko »

Ахьахьхахххаьхаххьхахьх е тука ме пука от смях. Не стига че имаш над 50 банна и че беше хванат да играеш са валл докато беше админ ами сега и кандидатура пуснал. От мен най- голямото ПРОТИВ което съм давал някога!!! И още нещо да добавя имаш гагове от мен дори единият ти е от преди 30 минути. Айде сега със здраве и УСПЕХ!!
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Jiwkov*
Скайп профил: niki_roman
Обратна връзка:

Мнение от Jiwkov* »

Сега ще ти разкажа една история !
Зима , много студ е сковал деня. Едно птиче било със счупено крилце и паднало долу в снега и било пред умиране вече. В този момент минала 1 крава и се изсрала на него. От топлината то се съвзело и започнало да се изправя. Ненадейно над него се появил един котарак и му отхапал главата ! Каква е поуката от тази история ?
- Осран ли си - глава НЕ надигай ! Против :)
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: SkywalkeR ;]]
Скайп профил: tenkata_5551
Обратна връзка:

Мнение от Pac0 ;p »

Против ! Защо ? Защото постоянно се заяждаш с играчите правиш се на интересен и т.н. А и мен много пъти си ме хранил на този етап съм Против.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

И аз също съм Против - Освен,че беше хванат да играеш с хак,много пъти с различни никове си обиждал и нарушавал правилата.А да не говорим,че бана така и не ти беше махнат,а ми най - нагло си сменяше ИП.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Аз па ще му дам за за всичките критики по горе имаме и други такива които са играли с хакове и им бе дадено шанс тъй че късмет човече
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 1886
Скайп профил: gun_shoot1
Обратна връзка:

Мнение от 1886 »

ЗА ЗА ЗА ЗА МЕГА ГИГА ОГРОМНО ЗА за Мартинката все пак има супер много познания за хакове и е ценен кадър бил е глобален и винаги е се е справял на ниво та просто , гласувам му цялото си доверие на тоя рапон :D едно , че и самото хващане с хак не е баш на 100% доказано що банове се изсипаха що клипове гледахме и все пак аз не вярвам , че си играл с хак , за мерниците и скиновете да , но си плати за гяволъка вече си ги махнал така , че тря да вървиш към правия път :)

Офтопик:
Жика за цитата по горе , брато мога ли да си го татуирам ще има ли проблем с авторското право ? Барбар с един куц кон :lmao: :inlovee:
Изображение
Знам че имате слабост към цс момичетата .
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: inappropriate
Обратна връзка:

Мнение от madrid <3 »

Аз съм ЗА! Знам, че нямам право да пиша, но бъдете спокойни да ми сложите предупреждение, през оная работа ми е нали знаете... Защо на него му давате против? В екипа ви има доста, които са играли с хак, въпреки това отново са в екипа? Той най-много заслужава да е админ!!!
Последно промяна от r1odayftw на 19 Окт 2015, 18:45, променено общо 1 път.
Причина: По кандидатурите имат право да пишат/гласуват само Админи в дадения сървър (членове на екипа). +1 Предупреждение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: EziO
Скайп профил: ezio-ss
Обратна връзка:

Мнение от Ezi0 »

Аз не мога да дам толкова обективна оценка , но от времето в което съм админ и преди това , когато съм играл в Дъста - не си ми направил впечатление , но това е мое мнение , видях те днес за първи път от много време насам , може да си бил преди активен , но сега... Пак казвам това е мое мнение , ПРОТИВ имаш от мен , Успех !
Изображение

Изображение
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Ezio, само ще ти кажа, че тука от 2 седмици някъде съм почети всеки ден в сървъра, но с различни никове, нормално да не си ме виждал... :D както и да е... Може да локвате темата, както казах преди това на един бивш ваш колега, а и след това го споменах и в чат бокса, че съм пуснал тази кандидатура пробно, за да видя мненията на определени членове на сс и да се посмея с други хора, някой не са писали няма проблеми, други пък от яд и завист се укъкаха... няма значение айде успехи за напред момчета и момичета!

П,п: За Ezio Ти честно ли бе баце хахаха честно ли са засегна нещо... как да не е твое мнение бе момче къде съм казал, че не е стига глупости моля ти се излагаме се пред чужденците бе хахахаха пък това дали е сериозно или не мисля, че не e твоя работа да го коментираш по какъвто и да е начин... айде лягай се наспи утре да си бодър за училище, стига писа тука, даде си вота кво спамиш още не мога те разбера аз бих ти лепнал warna за спам :tongue: :tooth: :tooth: :tooth:
Последно промяна от Swinge[R] на 21 Окт 2015, 00:23, променено общо 3 пъти.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: EziO
Скайп профил: ezio-ss
Обратна връзка:

Мнение от Ezi0 »

Няма какво да ми казваш на мен това са мои впечатления , а относно втората част на текста , мога да кажа , че това е не сериозно . Ако мине , мине кандидатурата , ако не здраве да е ...
Изображение

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: kaLimaroFF
Обратна връзка:

Мнение от kaLimaroFF »

Виждал съм те един път в сървъра, а и като чета по-нагоре какви ги пишеш и по точно как, съм ПРОТИВ.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Отхвърлен!