[Кандидат админ] Dust 2 Arena - Swinge[R]
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Dust 2 Arena - Swinge[R]
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години!( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 19
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 30 не знам ама 300 може и да са..
3. Напишете Вашето име! - Мартин
4. Напишете Вашия ник! - Swinge[R]
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust 2 Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Мисля, че сървъра има нужда от админи, ще помагам с каквото мога за спокойната игра.
7. Задължително Skype за връзка: - martyy_we96
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 30 не знам ама 300 може и да са..
3. Напишете Вашето име! - Мартин
4. Напишете Вашия ник! - Swinge[R]
5. За кой сървър кандидатствате? - Dust 2 Arena
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Мисля, че сървъра има нужда от админи, ще помагам с каквото мога за спокойната игра.
7. Задължително Skype за връзка: - martyy_we96
Последно промяна от Swinge[R] на 20 Окт 2015, 00:25, променено общо 1 път.
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Dust 2 Arena - Swinge[R]
Ахьахьхахххаьхаххьхахьх е тука ме пука от смях. Не стига че имаш над 50 банна и че беше хванат да играеш са валл докато беше админ ами сега и кандидатура пуснал. От мен най- голямото ПРОТИВ което съм давал някога!!! И още нещо да добавя имаш гагове от мен дори единият ти е от преди 30 минути. Айде сега със здраве и УСПЕХ!!
- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
Сега ще ти разкажа една история !
Зима , много студ е сковал деня. Едно птиче било със счупено крилце и паднало долу в снега и било пред умиране вече. В този момент минала 1 крава и се изсрала на него. От топлината то се съвзело и започнало да се изправя. Ненадейно над него се появил един котарак и му отхапал главата ! Каква е поуката от тази история ?
- Осран ли си - глава НЕ надигай ! Против
Зима , много студ е сковал деня. Едно птиче било със счупено крилце и паднало долу в снега и било пред умиране вече. В този момент минала 1 крава и се изсрала на него. От топлината то се съвзело и започнало да се изправя. Ненадейно над него се появил един котарак и му отхапал главата ! Каква е поуката от тази история ?
- Осран ли си - глава НЕ надигай ! Против

1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Напреднал
- Ник в играта: SkywalkeR ;]]
- Скайп профил: tenkata_5551
- Обратна връзка:
Против ! Защо ? Защото постоянно се заяждаш с играчите правиш се на интересен и т.н. А и мен много пъти си ме хранил на този етап съм Против.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
И аз също съм Против - Освен,че беше хванат да играеш с хак,много пъти с различни никове си обиждал и нарушавал правилата.А да не говорим,че бана така и не ти беше махнат,а ми най - нагло си сменяше ИП.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Аз па ще му дам за за всичките критики по горе имаме и други такива които са играли с хакове и им бе дадено шанс тъй че късмет човече
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
ЗА ЗА ЗА ЗА МЕГА ГИГА ОГРОМНО ЗА за Мартинката все пак има супер много познания за хакове и е ценен кадър бил е глобален и винаги е се е справял на ниво та просто , гласувам му цялото си доверие на тоя рапон
едно , че и самото хващане с хак не е баш на 100% доказано що банове се изсипаха що клипове гледахме и все пак аз не вярвам , че си играл с хак , за мерниците и скиновете да , но си плати за гяволъка вече си ги махнал така , че тря да вървиш към правия път 

Офтопик:
- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА! Знам, че нямам право да пиша, но бъдете спокойни да ми сложите предупреждение, през оная работа ми е нали знаете... Защо на него му давате против? В екипа ви има доста, които са играли с хак, въпреки това отново са в екипа? Той най-много заслужава да е админ!!!
Последно промяна от r1odayftw на 19 Окт 2015, 18:45, променено общо 1 път.
Причина: По кандидатурите имат право да пишат/гласуват само Админи в дадения сървър (членове на екипа). +1 Предупреждение
Причина: По кандидатурите имат право да пишат/гласуват само Админи в дадения сървър (членове на екипа). +1 Предупреждение
- Аматьор
- Ник в играта: EziO
- Скайп профил: ezio-ss
- Обратна връзка:
Аз не мога да дам толкова обективна оценка , но от времето в което съм админ и преди това , когато съм играл в Дъста - не си ми направил впечатление , но това е мое мнение , видях те днес за първи път от много време насам , може да си бил преди активен , но сега... Пак казвам това е мое мнение , ПРОТИВ имаш от мен , Успех !

- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Ezio, само ще ти кажа, че тука от 2 седмици някъде съм почети всеки ден в сървъра, но с различни никове, нормално да не си ме виждал...
както и да е... Може да локвате темата, както казах преди това на един бивш ваш колега, а и след това го споменах и в чат бокса, че съм пуснал тази кандидатура пробно, за да видя мненията на определени членове на сс и да се посмея с други хора, някой не са писали няма проблеми, други пък от яд и завист се укъкаха... няма значение айде успехи за напред момчета и момичета!
П,п: За Ezio Ти честно ли бе баце хахаха честно ли са засегна нещо... как да не е твое мнение бе момче къде съм казал, че не е стига глупости моля ти се излагаме се пред чужденците бе хахахаха пък това дали е сериозно или не мисля, че не e твоя работа да го коментираш по какъвто и да е начин... айде лягай се наспи утре да си бодър за училище, стига писа тука, даде си вота кво спамиш още не мога те разбера аз бих ти лепнал warna за спам

П,п: За Ezio Ти честно ли бе баце хахаха честно ли са засегна нещо... как да не е твое мнение бе момче къде съм казал, че не е стига глупости моля ти се излагаме се пред чужденците бе хахахаха пък това дали е сериозно или не мисля, че не e твоя работа да го коментираш по какъвто и да е начин... айде лягай се наспи утре да си бодър за училище, стига писа тука, даде си вота кво спамиш още не мога те разбера аз бих ти лепнал warna за спам

Последно промяна от Swinge[R] на 21 Окт 2015, 00:23, променено общо 3 пъти.
- Аматьор
- Ник в играта: EziO
- Скайп профил: ezio-ss
- Обратна връзка:
Няма какво да ми казваш на мен това са мои впечатления , а относно втората част на текста , мога да кажа , че това е не сериозно . Ако мине , мине кандидатурата , ако не здраве да е ...

- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Обратна връзка:
Виждал съм те един път в сървъра, а и като чета по-нагоре какви ги пишеш и по точно как, съм ПРОТИВ.

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка: