Оплакване от Админ - shishesesushinashose

Модератор: Развлечения

Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - shishesesushinashose

Мнение от >sLk> »

Играем deathrun_icarus_fix2 тъкмо го пуснаха и админ - shishesesushinashose дава вот за нов мап поради причината ,че немогат да го минат ! Оправдават се с това ,че бил бъгнат и имало лаг , което не е вярно ! В старта ако минат повече от 1 някой умира , но това не смятам ,че е бъг. + Мапа е нов и е много хубав , но заради някой админи в Деатхръна се играят само 7-8 мапа :)
Demo - http://dox.bg/files/dw?a=ceff1411f7
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ shishesesushinashose

Мнение от Lucky »

Аз бях свидетел на цялата случка. Мапа наистина беше бъгнат в началото и нямаше никакви извинения от сорта на "не мога да мина мап-а" от страната на играчите. (поне не съм забелязала такива).. Също така имаше известен лаг на някои места от мапа, затова помолих администраторката да даде вот за друг мап (както и част от другите играчи), първо попита дали искаме друг мап ( с вот, който приехме).. Това, че само на теб ти харесва мапа..не ти дава правото да говориш от името на всички играчи, които присъстваха в сървъра. Според мен оплакването е излишно.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

Lucky написа:Аз бях свидетел на цялата случка. Мапа наистина беше бъгнат в началото и нямаше никакви извинения от сорта на "не мога да мина мап-а" от страната на играчите. (поне не съм забелязала такива).. Също така имаше известен лаг на някои места от мапа, затова помолих администраторката да даде вот за друг мап (както и част от другите играчи), първо попита дали искаме друг мап ( с вот, който приехме).. Това, че само на теб ти харесва мапа..не ти дава правото да говориш от името на всички играчи, които присъстваха в сървъра. Според мен оплакването е излишно.
Мапа наистина беше бъгав, както ти каза, че трябва един по един - е да ама и това не ставаше. От четирите капана които имаше от всичките лагваше, виждам че не е било само на мен. Искам още да добавя, че поне 4 играча ми писаха на админ чата да сменя мапа + Марти. Както тя каза пуснах вот дали искате друг мап или не, отговора беше да. Не смятам, че трябваше да пускаш оплакване точно за това, даде своя отговор и не зависеше само от теб относно сменянето на мапа. Ако заслужавам наказание за това, ще поема вината. :happy:
Офтопик:
И все пак някой може да махне тази карта от маплиста - deathrun_icarus_fix2
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

След като картата не е годна за игра и е пуснат вот за съгласие за смяна няма основание за оплакване. Темата е приключена.
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”