Demo - http://dox.bg/files/dw?a=ceff1411f7
Модератор: Развлечения
Мапа наистина беше бъгав, както ти каза, че трябва един по един - е да ама и това не ставаше. От четирите капана които имаше от всичките лагваше, виждам че не е било само на мен. Искам още да добавя, че поне 4 играча ми писаха на админ чата да сменя мапа + Марти. Както тя каза пуснах вот дали искате друг мап или не, отговора беше да. Не смятам, че трябваше да пускаш оплакване точно за това, даде своя отговор и не зависеше само от теб относно сменянето на мапа. Ако заслужавам наказание за това, ще поема вината.Lucky написа:Аз бях свидетел на цялата случка. Мапа наистина беше бъгнат в началото и нямаше никакви извинения от сорта на "не мога да мина мап-а" от страната на играчите. (поне не съм забелязала такива).. Също така имаше известен лаг на някои места от мапа, затова помолих администраторката да даде вот за друг мап (както и част от другите играчи), първо попита дали искаме друг мап ( с вот, който приехме).. Това, че само на теб ти харесва мапа..не ти дава правото да говориш от името на всички играчи, които присъстваха в сървъра. Според мен оплакването е излишно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта