1. Nick на Админа:Y2E
2. IP на Админа: Нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Кик от сървъра
4. Доказателство: http://file.bg/c252418ndXUf
5. Сървър: SlackServ.com # Awp Mele
Оплакването ми към него ми е защото ме помисли за лал без да се е убедил в това и ме киква от сървара!Правя тази тема защото днеска киква така утре като има бан права ще банва по този начин за това нека сега си вземе поука и за в бъдеще да не избързва в действията си!
Оплакване от Админ - Y2E
- Аматьор
Оплакване от Админ - Y2E
Последно промяна от I Love This Game на 21 Авг 2013, 11:39, променено общо 4 пъти.
- Напреднал
- Ник в играта: Y2E
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ YE2
Не съм направил демо,защото бяхме само аз и ти в сървъра... не мога да се защитя с нищо само с това ,че ме удари два пъти през кашона... попитах те дали си wall не ми отговори ... извинявай ако си бил без wall ,но нямаше как да направя демото... извинявам се
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от Админ - Y2Е
Имаш 24 часа за да си оправиш темата по образец. http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =13&t=7952 А за мнението на колегата ще остана без коментар.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
При този случай няма да предприемаш действия!Y2E написа:Не съм направил демо,защото бяхме само аз и ти в сървъра... не мога да се защитя с нищо само с това ,че ме удари два пъти през кашона... попитах те дали си wall не ми отговори ... извинявай ако си бил без wall ,но нямаше как да направя демото... извинявам се

- Аматьор
Да знам че нямаше как да направиш демо понеже бяхме само аз и ти но това искам да ти кажа да не избързваш с действията си преди да си се убедил дори и в същата или подобна ситуация че човекът срещу теб използва някакъв вид хак! Надявам се да си ме разбрал без лоши чувства към теб просто по добре сега така за да не правиш за в бъдеще такава грешка от колкото като имаш права за бан и да ти ги вземат за такава глупост!Y2E написа:Не съм направил демо,защото бяхме само аз и ти в сървъра... не мога да се защитя с нищо само с това ,че ме удари два пъти през кашона... попитах те дали си wall не ми отговори ... извинявай ако си бил без wall ,но нямаше как да направя демото... извинявам се
Мисля че можете да заключвате темата след като пом админът я е видял вече това е достатъчно!Благодаря.
- Супер потребител
Re: Оплакване от Админ - Y2E
Заключвам темата и Пом. Админа е предупреден! 

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!