Оплакване от Админ - Y2E

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от Админ - Y2E

Мнение от I Love This Game »

1. Nick на Админа:Y2E
2. IP на Админа: Нямам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Кик от сървъра
4. Доказателство: http://file.bg/c252418ndXUf
5. Сървър: SlackServ.com # Awp Mele

Оплакването ми към него ми е защото ме помисли за лал без да се е убедил в това и ме киква от сървара!Правя тази тема защото днеска киква така утре като има бан права ще банва по този начин за това нека сега си вземе поука и за в бъдеще да не избързва в действията си!
Последно промяна от I Love This Game на 21 Авг 2013, 11:39, променено общо 4 пъти.
Аватар
Y2E
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Y2E
Обратна връзка:

Re: Оплакване от админ YE2

Мнение от Y2E »

Не съм направил демо,защото бяхме само аз и ти в сървъра... не мога да се защитя с нищо само с това ,че ме удари два пъти през кашона... попитах те дали си wall не ми отговори ... извинявай ако си бил без wall ,но нямаше как да направя демото... извинявам се
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - Y2Е

Мнение от DemoLitioN »

Имаш 24 часа за да си оправиш темата по образец. http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =13&t=7952 А за мнението на колегата ще остана без коментар.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Y2E написа:Не съм направил демо,защото бяхме само аз и ти в сървъра... не мога да се защитя с нищо само с това ,че ме удари два пъти през кашона... попитах те дали си wall не ми отговори ... извинявай ако си бил без wall ,но нямаше как да направя демото... извинявам се
При този случай няма да предприемаш действия!
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от I Love This Game »

Y2E написа:Не съм направил демо,защото бяхме само аз и ти в сървъра... не мога да се защитя с нищо само с това ,че ме удари два пъти през кашона... попитах те дали си wall не ми отговори ... извинявай ако си бил без wall ,но нямаше как да направя демото... извинявам се
Да знам че нямаше как да направиш демо понеже бяхме само аз и ти но това искам да ти кажа да не избързваш с действията си преди да си се убедил дори и в същата или подобна ситуация че човекът срещу теб използва някакъв вид хак! Надявам се да си ме разбрал без лоши чувства към теб просто по добре сега така за да не правиш за в бъдеще такава грешка от колкото като имаш права за бан и да ти ги вземат за такава глупост!
Мисля че можете да заключвате темата след като пом админът я е видял вече това е достатъчно!Благодаря.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Re: Оплакване от Админ - Y2E

Мнение от INCESSANTANGUISH »

Заключвам темата и Пом. Админа е предупреден! :)
Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”