1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) -16
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! -Имам много повече
3. Напишете вашето име! -Петьр
4. Напишете вашият ник! -I'm mUrLoC
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) -Има много който си правят каквото искат, когато няма админи - пълна анархия, а това наистина не е приятно. Искам да помогна с развитието на сървъра по по-добър начин.
6. Начин за връзка: скайп. -petar.kovachev3
[Кандидат админ] Zombie BaseBuilder - I'm mUrLoC
- Новак
[Кандидат админ] Zombie BaseBuilder - I'm mUrLoC
Последно промяна от petar098 на 20 Авг 2013, 15:35, променено общо 1 път.
- Respected
Re: [Кандидат админ] Zombie BaseBuilder - I'm mUrLoC
В basebuilder наистина трябват админи. Както ти казах ще те поизчакам 1-2 дена и ще си едитна поста с глас, за да пуснеш някой доклад. В сървъра ми докладваш редовно, само трябва да си сдържаш нервите повече. 
Edit: Давам ти ЗА, защото виждам че се стараеш. Мисля че ще успееш да се справиш. И още един път сдържай се, успех!

Edit: Давам ти ЗА, защото виждам че се стараеш. Мисля че ще успееш да се справиш. И още един път сдържай се, успех!

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
аиде какво чакате нали уш имаше правило 1 седмица след пускането на кандидатурата администраторите да преценят дали кадидатът ще е отхвърлен или одобрен гледам 9ти ден момчето чака или при вас правилата за всеки са различни ?
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
прав си да, но айде другия път не се прави на кой съм аз, а подсети някой от нас на ЛС ;)Dyltw0 написа:аиде какво чакате нали уш имаше правило 1 седмица след пускането на кандидатурата администраторите да преценят дали кадидатът ще е отхвърлен или одобрен гледам 9ти ден момчето чака или при вас правилата за всеки са различни ?
според добавените на скоро правила за кандидат админите се определя за 7 дни дали е приет или не според гласовете в кандидатурата!
приет

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: