ПРЕМАХВАНЕ НА АДМИНИ
Модератор: Развлечения
- Аматьор
- Ник в играта: `Monkey's ~ Roar
- Скайп профил: LS
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
ПРЕМАХВАНЕ НА АДМИНИ
Реших да напиша тази тема защото админите (кандидатите) въобще не влизат колкото пъти да влизам на ден няма много кандидат админи. Всички смс админи си правят каквото искат и за това написах тази тема.
Админите които влизат МНОГО рядко: iSpoxxy . Nicky Heet , stanislaff , Lubownichkataaa , Tony Montana FinalReason . ако съм сбъркал нечие име много се извинявам.
Админите които долу-горе посещават сървара : Dexter , - Twoetto momiiche ;D , miroslavv , USSR Jack Daniel's .
Предлагам да се махат правата на админите които не влизат МНОГО ЧЕСТО да им се махат правата за да може играчите които играят редовно да може да пускат кандидатури .
Поздрави
sKw3r0w !
Админите които влизат МНОГО рядко: iSpoxxy . Nicky Heet , stanislaff , Lubownichkataaa , Tony Montana FinalReason . ако съм сбъркал нечие име много се извинявам.
Админите които долу-горе посещават сървара : Dexter , - Twoetto momiiche ;D , miroslavv , USSR Jack Daniel's .
Предлагам да се махат правата на админите които не влизат МНОГО ЧЕСТО да им се махат правата за да може играчите които играят редовно да може да пускат кандидатури .
Поздрави
sKw3r0w !
Never Give Up! John Cena
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Re: ПРЕМАХВАНЕ НА АДМИНИ
всичките админи си имат личен живот и не могат да киснат 24/7 в сървърите запомнете го !!!

- Аматьор
- Обратна връзка:
Някои не см ги виждал от много време извини ме ама никои от смс админите не върши работа. Играчите постоянно се оплакват влизат с хакове на хората им е неприятно да играят с такива играчи през 2-3 часа кои админ е онлайн ??? Хората са влезли да играят на спокоиствие а хакерите им раазвалят фън-а.
Never Give Up! John Cena
- Активен
- Ник в играта: SKILLFUN
- Обратна връзка:
Ами когато смс админите не си вършат работа правиш доклад и му взимат правата(естествено затова трябва желание, а не само да се оплакваш), а относно хакерите по същия начин правиш доклад и го банват . 

- Аматьор
- Обратна връзка:
и кога го банват хакера ?? Сутринта когато играчите са лефтнали. Така губите хора с желание :( когато се махнат правата на смс админите ниикои не може да мята седят 20 човека и чакат 1 админ да влезе за да премести някои .DeMoNTRAK написа:Ами когато смс админите не си вършат работа правиш доклад и му взимат правата(естествено затова трябва желание, а не само да се оплакваш), а относно хакерите по същия начин правиш доклад и го банват .
Never Give Up! John Cena
- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
skw3r0w, не знам какво точно се опитваш да направиш, но май не си много наясно с нещата.
- Последните 2 месеца са много важни за повечето от изброените админи да завършат с добър успех тази учебна година (ако ходиш на училище можеше и да знаеш)
- Имаме си таен раздел, който потребителите не могат да виждат и някои от изброените от теб админи са пуснали теми за отсъствия и ниска активност по техни лични причини.
Просто не знам какво да ти кажа още...
- Последните 2 месеца са много важни за повечето от изброените админи да завършат с добър успех тази учебна година (ако ходиш на училище можеше и да знаеш)
- Имаме си таен раздел, който потребителите не могат да виждат и някои от изброените от теб админи са пуснали теми за отсъствия и ниска активност по техни лични причини.
Просто не знам какво да ти кажа още...
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Колегата ти е отговорил добре, кош!Genata написа:всичките админи си имат личен живот и не могат да киснат 24/7 в сървърите запомнете го !!!
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека