Малко въпросчета на тема "Гаджета".

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Малко въпросчета на тема "Гаджета".

Мнение от iSpoxxy »

Таа, така. В малко неудобно положение се поставям, но тези, които са имали връзка и му разбират, ако могат да ми помогнат малко.

Значи, има едно момиче (ofcourse), по което адски си падам.
Въпросите ми са:
-Какво да й кажа, след като я заговоря или изведа на разходка/кино? (смисъл за какво да говорим)
-Къде би харесала най-много да я отведа. (от София съм)

Чатим си с нея от скоро време по facebook.
Най-вече искам мнение от женската аудитория тук. (и мъжете, ако назнайвате нещо тук-там)

И ако питате, да имал съм връзка и преди, ама тогава беше лесно, защото тя ми се натискаше, а не аз. :D
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Малко въпросчета на тема "Гаджета".

Мнение от Ивчо »

Най-важното е да си оригинален.Избери да я заведеш някъде където ще се забавлявате.Ако не сте се виждали за кино просто забрави...Там няма как и какво да си кажете.Аз бих ти предложил боулинг, а когато няма какво да и кажеш винаги можеш да разказваш неща за себе си истории, случки ,преживявания от там разговорът ще тръгне.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Fragmann
Обратна връзка:

Мнение от fragman »

Както каза Ивчо най важното е да си естествен.Според мен най добре е ще е да я изведеш на разходка или някъде на кафе, кинотo е прекалено романтично :) и няма да има както да си кажете по време на филма. Добре е да я заговориш за общи неща , след което ще потръгне вашия разговор.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Mariana
Обратна връзка:

Мнение от shmatii ^^ ;dd »

-Какво да й кажа, след като я заговоря или изведа на разходка/кино? (смисъл за какво да говорим) - Просто бъди себе си, не вярвам да не можеш да започнеш един 'мохабед'. Попитай я къде обича да ходи, какво обича да прави. Това ще отговори и на втория ти въпрос.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Мнение от B-Rabbit »

Може да я заведеш на НДК на Витошка , обаче вечерта защото е супер яко със светлините , и това е едно от най-яките места за разходка в София , ако търсиш място за разходка . И като излезете гледай да говориш , а да не мълчиш като някое дърво и на момичето да му е скучно .
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Обратна връзка:

Мнение от slaviaultras »

както каза рабита витошка е подходящо място за вечерта , а ако искаш да е през деня аз ти препоръчвам тихите алеи на южния парк ;)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Мнение от iSpoxxy »

Добре, ще се постарая. Попринцип нямам проблеми с общуването (не съм срамежлив).

Но добри предложения за места, на които да я заведа. Мерси :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Явно я харесваш доста :) помагал съм на 2ма 3ма да в това положение и продължавам да го права за хора които познавам и винаги съм успявал да ги събера! не се хваля, но мисля че имам дарбата да манипулирам жената така че да се върже и лично на скоро една от тях ми го каза. Сега да ти кажа на теб, ако искаш мога да ти помогна, но ще трябва да ми се довериш и да ми пишеш на ЛС за да ти поискам това което ми трябва и след това да преценя нещата и да предприема действия. Пак казвам не се права на всемогъщия плейбой, но винаги съм успявал да помогна на себе си и на хората които познавам.
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Мнение от B-Rabbit »

Ianko написа:Явно я харесваш доста :) помагал съм на 2ма 3ма да в това положение и продължавам да го права за хора които познавам и винаги съм успявал да ги събера! не се хваля, но мисля че имам дарбата да манипулирам жената така че да се върже и лично на скоро една от тях ми го каза. Сега да ти кажа на теб, ако искаш мога да ти помогна, но ще трябва да ми се довериш и да ми пишеш на ЛС за да ти поискам това което ми трябва и след това да преценя нещата и да предприема действия. Пак казвам не се права на всемогъщия плейбой, но винаги съм успявал да помогна на себе си и на хората които познавам.
Е ся плеибой си си Янко недей да се правиш на скромен всички си те познаваме :Д Симпатяга си си . Заведи я на " Моста на влюбените " На НДК , черпи я един McDonalds и си ти човека , нали ти казах на Витошка я заведи ама вечер като кафетата светят и има мн други светлини и е много яко :)
Изображение
Изображение
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Ianko написа:Явно я харесваш доста :) помагал съм на 2ма 3ма да в това положение и продължавам да го права за хора които познавам и винаги съм успявал да ги събера! не се хваля, но мисля че имам дарбата да манипулирам жената така че да се върже и лично на скоро една от тях ми го каза. Сега да ти кажа на теб, ако искаш мога да ти помогна, но ще трябва да ми се довериш и да ми пишеш на ЛС за да ти поискам това което ми трябва и след това да преценя нещата и да предприема действия. Пак казвам не се права на всемогъщия плейбой, но винаги съм успявал да помогна на себе си и на хората които познавам.
стига бе ще окепазиш момчето :D,бъзикам се,испокси най добре се свържи с янеца,той е плейбоя на екипа и ще ти даде свястно мнение,а моето мнение е,бъди естествен и ако тя те харесва нещата сами ще потръгнат
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Като се видите отидете на по бира после в апартамент хотел, после е хващаш за лявата цицка после за задника бръкваш и по дупките и е твоя ама по всичките дупки без изключение :D Безотказен метод за дългогодишна връзка.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Айде, Янко ви сватоса. :D
По темата: Най- важното е да бъдеш себе си, тя би трябвало да те хареса такъв какъвто си. :tongue:
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Lubownichkataaa
Скайп профил: waletoo97
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Lubownichkataaa »

По темата: Най- важното е да бъдеш себе си, тя би трябвало да те хареса такъв какъвто си. :tongue:
както каза тя най - важното е да си оригинален и да бъдеш себе си и тя ще те хареса :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Lubownichkataaa написа:
както каза тя най - важното е да си оригинален и да бъдеш себе си и тя ще те хареса :)
Аз пък ще ви кажа, че това вече не действа при новото поколение момичета ;)
Изображение
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Ianko написа:
Lubownichkataaa написа:
Аз пък ще ви кажа, че това вече не действа при новото поколение момичета ;)
искам да ти кажа че всяко момиче е различно !
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Аз пък ще ти кажа, че в интернет пространството всички са еднакви ;) и само малък процент са различни в живота!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Ianko написа:Аз пък ще ви кажа, че това вече не действа при новото поколение момичета ;)
Не при всички Янец. И не, не са еднакви всички или поне не говори в множествено число.
П.Т. Да речем, че 'тя' е от тези малкото който са различни, пробвай с едното, после пробвай с другото все някак си ще я свалиш. :D
Последно промяна от shmatii ^^ ;dd на 15 Юни 2013, 14:09, променено общо 1 път.
Аватар
Активен
Активен

Обратна връзка:

Ianko написа:
Аз пък ще ти кажа, че в интернет пространството всички са еднакви ;) и само малък процент са различни в живота!
да за това си прав до някъде не че аз съм по различна но може момичето което харесва да е различна пък и пацо заведи я на някое романтично местенце както каза заека (b-rabit) там ще и хареса за първата ви среща след това трябва да и създадеш добро впечатление!
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Скайп профил: eminem5500
Обратна връзка:

Мнение от [PRO]Eminem »

да ти дам и аз един съвет ако тя иска да всеме приятелка с нея (или ти приятел) единият ще остане игнориран и няма да може да си кажете две думи като хората :cheers:
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: 12

Мнение от WalkOn »

(1)Какво да й кажа, след като я заговоря или изведа на разходка/кино? (смисъл за какво да говорим)
(2)Къде би харесала най-много да я отведа.
1- Питаш я най-обикновено какво е правила днес или как е прекарала. И така трябва да ти каже поне 1 случка. И ти хвани тая случка и я разпитай. Или пък я питай за някаква важна случка в миналото какво се е случило. Ако не сработи това й разкажи за теб. (Някоя важна случка или лудория с твой приятели) (Така поне трябва да се сетиш и за други неща) И след като й разкажеш. Внезапно я целуни :Р Щом се е съгласила да излезе с теб (На 4-ри очи) значи трябва да те харесва поне малко. Така сработи моята първа успешна връзка.

2-Трябва да я си опознал за да знаеш къде би искала да отиде. Ако у вас и избери 1 филм с любимият и жанр. (Например: Романтика в повечето случаи) Дано съм ти помогнал приятелю. Успех :victory:
Изображение
Офтопик:
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”