И тя е:
Няма да ви кажа ахах, бъзикам се ще ви кажа, ама срещу една каса бира и кутия "Дънхил"
И така, въпросната тема е свързана с това, какво е вашето пони, като дадете негово подробно описание, дори да нямате такова, си сътворете от дълбините на най- малоумните си фантазии !
Понито на Нуубър:
1.Пол: Женско е(поне така мисля) Казва се Богданка
2.Поддръжка и оборудване: То ми чисти на мене, след пиянските вечери, иначе не му сервирам, само си яде от осрания леген Оборудвано е със специялна енхансната система за допринасяне на утроено количество воня и последна дума на техниката, да знае колко е 2+1, без да се чуди, кое да събере първо, тоест едно с две или две с едно и да получи и да не получи 4. Уникю АйКю Абилитис.
3.Цвят: Жълто, като това което изпикава и това на което смърди.
4.Години: 150, ходи с 3 патерици, защото е толкова тъпо, че използва левия си крак от дясната му страна за бастун .
5.Понито ми е изключително просто животно(да не обиждам животните) Тъпо е като манастирска гугутка, вони и сере навсякъде, иначе да обичам си го.
6.Ебати смотаното животно, за да отиде от WC до кухнята трябва да му обещая 1 чувал с понички.
7.Послепис: Напушен съм.
Вие сте наред