[Кандидат админ] Jailbreak - HiMyNameIsWut
- Баннат
- Ник в играта: HiMyNameIsWut
- Скайп профил: facebook:djigalov
- Вашият пол е: Мъж
[Кандидат админ] Jailbreak - HiMyNameIsWut
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -не съм сигурен, ма май ги имам
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - И това май го имам
3. Напишете Вашето име! -himy.. jk.. Наско фе
4. Напишете Вашия ник! - е, за кой път... HiMyNameIsWut
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak, май
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Поради простата причина, че ме помолиха, а и не ми се дава 2.40 (4.80) за нов смс.
До сега се занимавах тука да оправям проблема с демото, май се оправи,всичко благодарение на ентусиазмът на Адаша ми както и на Varna Maina <3 (all credits go to them) Пък това, което върша като смс-ка ш го правя като админ също, Вие решавате ;О
re- под това, което правя и сега имам предвид гагването на непошлувковци и мятане към кт отбора, там отделно кик бла бла, слей бла бла. Със сигурност не говоря за множеството слап когато съм сам в сървъра-не, със сигурност не е това :Д:Д::Д
7. Задължително Skype за връзка: - Ще бъде попълнено в последствие, в зависимост от това как се развият нещата
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - И това май го имам
3. Напишете Вашето име! -himy.. jk.. Наско фе
4. Напишете Вашия ник! - е, за кой път... HiMyNameIsWut
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak, май
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Поради простата причина, че ме помолиха, а и не ми се дава 2.40 (4.80) за нов смс.
До сега се занимавах тука да оправям проблема с демото, май се оправи,всичко благодарение на ентусиазмът на Адаша ми както и на Varna Maina <3 (all credits go to them) Пък това, което върша като смс-ка ш го правя като админ също, Вие решавате ;О
re- под това, което правя и сега имам предвид гагването на непошлувковци и мятане към кт отбора, там отделно кик бла бла, слей бла бла. Със сигурност не говоря за множеството слап когато съм сам в сървъра-не, със сигурност не е това :Д:Д::Д
7. Задължително Skype за връзка: - Ще бъде попълнено в последствие, в зависимост от това как се развият нещата
Последно промяна от iv00 на 06 Апр 2016, 09:52, променено общо 1 път.
Причина: Редaктирaно зaглaвие!
Причина: Редaктирaно зaглaвие!
I<3 FOOD
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: Кандидат админ] сървъра - Jailbreak
Допускаш грешки като смс админ, виждал съм те да се заяждаш, действаш прибързано и често създаваш чувство на несигурност, като се колебаеш между няколко ситуации. Понякога твърде много се лигавиш и не ми харесва как се държиш. Дори в писанията в кандидатурата ти се държиш лигаво и това хич не ми прави добро впечатление, пишеш неща от сорта на ,,бла бла" и някакви такива... от мен имаш против, не смятам, че си готов. Също така мисля, че си несериозен, а и се държиш страшно детски понякога, като дори си позволяваш да псуваш и да правиш някакви глупости, дори имаше разрешение от червен преди да ти сложа перм. гаг заради пак някакви твои изцепки... аз лично тия неща ги помня и няма как да дам положителен вот на човек, който редовно си псува и се държи непристойно. Мизериите ти са твърде много, едва ли е нужно да ти ги припомням.
Не мисля, че в екипа имаме нужда от ето такива хора:
http://imgup.slackserv.com/48227hs09wulp8gksg.bmp
http://imgup.slackserv.com/1841el1gowpa600kc8k.bmp
Не мисля, че в екипа имаме нужда от ето такива хора:
http://imgup.slackserv.com/48227hs09wulp8gksg.bmp
http://imgup.slackserv.com/1841el1gowpa600kc8k.bmp
Последно промяна от Melachka на 06 Апр 2016, 13:18, променено общо 2 пъти.
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Обратна връзка:
http://prikachi.com/images.php?images/17/8735017V.png
Нещо ако можеш да споделиш защо така
Пс: Имам още снимки в цса , където се заяжда/ ползва неправомерно правата , но след 2 часа ще ги кача
И ако мога да гласувам , против
Пс: Изкара ОГРОМЕН късмет , че преинсталирах цса
Нещо ако можеш да споделиш защо така
Пс: Имам още снимки в цса , където се заяжда/ ползва неправомерно правата , но след 2 часа ще ги кача
И ако мога да гласувам , против

Пс: Изкара ОГРОМЕН късмет , че преинсталирах цса
Последно промяна от XaMBuPgeP на 06 Апр 2016, 10:40, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Против. Не могa дa дaм Зa нa тaковa лигaво и несериозно отношение.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Баннат
- Ник в играта: HiMyNameIsWut
- Скайп профил: facebook:djigalov
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - HiMyNameIsWut
Въй, Мелачке, ако говориш за ситуацията с Ankh си бях в правото, но за съжаление и той... Както аз си изпълнявах командата,така и той си изпълняваше задължението. Що се отнася до онова с гаг-а, аз сам шях да се гагна за повече, ама ме изпревариха ;О
И ако лигавото отношение Ви е проблема- по-добре да не сме колеги ;)
едит; Иво, (мела) не знам за какво постоянно обиждане говориш, но ако говорим за СТАРИ изцепки... да добавям ли твоето надменно поведение спрямо ВСИЧКИ играчи когато беше админ в началото?
И ако лигавото отношение Ви е проблема- по-добре да не сме колеги ;)
едит; Иво, (мела) не знам за какво постоянно обиждане говориш, но ако говорим за СТАРИ изцепки... да добавям ли твоето надменно поведение спрямо ВСИЧКИ играчи когато беше админ в началото?
Последно промяна от HiMyNameIsWut на 06 Апр 2016, 14:26, променено общо 1 път.
I<3 FOOD
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Аз пък ти давам ЗА! Стар играч си, имам добро впечатление от теб!
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Джиги,откакто съм тук ти си един от най-добрите играчи в джайла.Активен си,знаеш правилата,мисля че ще се справиш при тест периода.Давам ти едно голямо ЗА.Успех!
- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Стараеш се, редовен си и помагаш до някаква степен на играчите, следиш си играта. Понякога можеш да си доста конфликтен с играчите, но да кажем, че това ще го преглътна и ще се коригира. Имаш За и от мен и без повече изцепки.
I'll see you soon then..

- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Обратна връзка:
Вие сте луди ,откачени ,лично от мен е ял БАН може и два са били ,това че ми рескате бановете мозъка не ми рескате така,че Против !
- Баннат
Предвид обстоятелствата и доказателствата няма как да ти дам ЗА. Много пъти съм те наказвал в игра и винаги търсиш най малкото за да се дразниш с някой който не играе по твоята цигулка. Предлагам ти вече наистина да спреш с глупостите ако имаш някво желание да си отново част от екипа.
Отхвърлен.
Отхвърлен.