Турнир

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: iThuell =/
Скайп профил: dark_night_pl
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Турнир

Мнение от iThuell »

Добър вечер. :)

Тъй като, виждам че напоследък се заформят доста отбори в играта и днес както си играх видях, че два от клановете се разбраха за клан срещу клан и ми дойде една идея, която не знам дали ще бъде удобрена, но реших да пробвам. Та, идеята ми е да се направи един JailBreak турнир. Имам идеи как може да се проведе. Например ако този турнир се осъществи първо, преди това да бъде изработена една тема в която да се запишат клановете и техния състав(играчите в клана). Дори играчите от самия клан да се познават просто от сървъра, отборът може да бъде сформиран и да се постави някакво име или знак пред никнейма, за да се знае, че играчите са от един клан. Второ, правата на админите да бъдат премахнати(по време на турнира) и да бъде оставен само един като спектатор, за да следи за спазване на правилата и трансферира отборите съответно Т и СТ. Трето, предлагам в клана да се допускат максимум 9 човека и 2 резерви, ако на някой от играчите му изникне по-важен ангажимент и не може да участва. Така на карта ще се падат по 3 СТ(от единият клан) и 9Т(от противникувия) след това се сменят. Като, 3 СТ-та които ще играят, ще бъдат избрани от собствения си отбор. Четвърто, турнират може да се проведе съвсем нормално, както попринцип се играе JailBreak, но в сървъра да бъдат допуснати само играчите от двата клана, които имат мач. Пето, за да се следи турнира, може да се направи някакъв канал или като спектатори. Шесто, да бъде забранена опцията Free Gun. Седмо, победителя ще се прецени по броя на фрагове на играчите в клана. И като за финал осмо, ако тази идея бъде осъществена нека да имаме поне 1 месец, преди този турнир, за да може да се събере отбор, да бъде насрочена една дата кога започва турнира и мачовете да бъдат провеждани вечер, защото тогава се предполага, че имаме повече свободно време, като съответно се назначи и час на мача.

Очаквам с нетърпение вашите мнения. Нека наградите бъдат измислени от админите.
Лека вечер. :cheers:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Турнир

Мнение от LM ^^ »

Здравей, iThuell.

За мен този вид турнир е много трудно да бъде осъществен поради характера на Jailbreak сървърите. Те са предимно за забавление и в тях няма много състезателен характер. Много хора влизат в сървъра за да изиграят някоя и друга игра със своя counter strike герой и да разменят някоя и друга дума с другите.

Давам пример защо турнира ще е трудно да се организира: при правилата, които ти предлагаш, се предполага, че Терористите ще бързат максимално, за да съберат повече фрагове, а пък Полицаите ще бавят играта, може тук-там и да фрагнат някое T заради най-малкото нещо.

И на мен ще ми е интересно, ако се организира такъв турнир, но се съмнявам, че на някого ще му се занимава с това поради характера на сървъра.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от iThuell »

LM ^^ написа:Здравей, iThuell.

За мен този вид турнир е много трудно да бъде осъществен поради характера на Jailbreak сървърите. Те са предимно за забавление и в тях няма много състезателен характер. Много хора влизат в сървъра за да изиграят някоя и друга игра със своя counter strike герой и да разменят някоя и друга дума с другите.

Давам пример защо турнира ще е трудно да се организира: при правилата, които ти предлагаш, се предполага, че Терористите ще бързат максимално, за да съберат повече фрагове, а пък Полицаите ще бавят играта, може тук-там и да фрагнат някое T заради най-малкото нещо.

И на мен ще ми е интересно, ако се организира такъв турнир, но се съмнявам, че на някого ще му се занимава с това поради характера на сървъра.
Какво имаш на предвид с бавене на играта? Тук говорим за хора които са доста на ТИ със сървъра и този мод. Тоест, даване на команда, спазване. Т печелят фрагове с бунтове. Такива като допълнително време и да мърдаш след като ти е изтекло веремето, а да имаш замръзнал, тези няма да се тачат. Говоря за много стриктно спазване на командите и правилата. А това за фрагването, нали точно за това ще има един админ в сървъра, като спектатор, за да следи за такива нарушения и тем подобни. Но въпреки това, благодаря ти. Уважам твоето мнение. :victory:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Изглежда интересно,но не знам дали ще се намери време да се направи,иначе подкрепям предложението.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

iThuell написа:
LM ^^ написа:Здравей, iThuell.

Какво имаш на предвид с бавене на играта? Тук говорим за хора които са доста на ТИ със сървъра и този мод. Тоест, даване на команда, спазване. Т печелят фрагове с бунтове. Такива като допълнително време и да мърдаш след като ти е изтекло веремето, а да имаш замръзнал, тези няма да се тачат. Говоря за много стриктно спазване на командите и правилата. А това за фрагването, нали точно за това ще има един админ в сървъра, като спектатор, за да следи за такива нарушения и тем подобни. Но въпреки това, благодаря ти. Уважам твоето мнение. :victory:

Ами говоря за умишлено бавете на играта от CT, с цел изиграването на по-малко рундове и съответно правене на по малко фрагове от T. Това може да стане по много начини - даване на повече тайм от нужното, даване на много дълги игри и др.
И това няма как да бъде наказано, защото не е извън правилата, ами просто удължаване на рунда. Сама знаеш и си ставала свидетел на рундове от по 10 минути, които отнемат 1/3 от времето на картата. Ако и на турнира стане така единият отбор ще изиграе, примерно, 3 рунда, а другия може да изиграе и 10.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: skeleta
Скайп профил: igrata_1990
Обратна връзка:

Мнение от dqvola18 »

Ако има турнир то ще ви бъде казано и ще разберете
а ако някой организира турнир в наш сървър и ви обещае награда от slackserv то ще бъдете излъган защото няма да е организиран от нас това го казвам само за да знаете за измами иначе ще е добре едно турнирче :)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Супер идея и не е трудно за организиране. Но ако има 4 клана, това са 4х(9+2)= 44 човека. Откъде ще ги съберем ? Доста по- прилично е 6+2 в отбор.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: ~SuperMan~ ; `Nbz* ; hiddeN.^
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от FS' ~SuperMan~ »

kofein написа:Супер идея и не е трудно за организиране. Но ако има 4 клана, това са 4х(9+2)= 44 човека. Откъде ще ги съберем ? Доста по- прилично е 6+2 в отбор.
И аз мисля, че така ще е по-добре, а и по 11 човека не е ли много? :unknw:
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от iThuell »

kofein написа:Супер идея и не е трудно за организиране. Но ако има 4 клана, това са 4х(9+2)= 44 човека. Откъде ще ги съберем ? Доста по- прилично е 6+2 в отбор.
Добро утро. :coffee:
Точно за това се надявах и на вашите мнения. За да усъвършенстваме до край турнирчето. :)
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

И според мен е хубаво предложението,обаче,ако ще е с 12 човека както ти предлагаш може 1 админ като спектатор да не се справи сам :)
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от iThuell »

LifeStyleeeer написа:И според мен е хубаво предложението,обаче,ако ще е с 12 човека както ти предлагаш може 1 админ като спектатор да не се справи сам :)
Извинявай, че ти отговарям малко късно, но по-добре късно от колкото никога. Относно админите, това не е наша работа, а тяхна. Те ще преценят колко са нужни. Но до колкото виждам, няма голям интерес относно турнира, та може и да не се осъществи.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Nikolow `
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от Nikolow ` »

iThuell написа:
LifeStyleeeer написа:И според мен е хубаво предложението,обаче,ако ще е с 12 човека както ти предлагаш може 1 админ като спектатор да не се справи сам :)
Извинявай, че ти отговарям малко късно, но по-добре късно от колкото никога. Относно админите, това не е наша работа, а тяхна. Те ще преценят колко са нужни. Но до колкото виждам, няма голям интерес относно турнира, та може и да не се осъществи.
Съгласен съм с идеята на @iThuell =/ ...Ще наберем и повече играчи, както на JailBreak, така и на другите сървъри.
"Why did you try to kill yourself?"
"You told me to be happy..."
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”