1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 2-март правя 17 .
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Aз мисля ,че имам 30 игрални часа в сървъра и мисля ,че мнoго играчи и админи са ме видяли вътре .
3. Напишете Вашето име! - Роберто Александров
4. Напишете Вашия ник! - gfx
5. За кой сървър кандидатствате? - Slackserv.com # Deathrun Extreme
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Бих помогнал за сървъра с много неща първо има играчи които нарушават правилата в сървъра и исползват много убиди и са груби към играчите в сървъра понякога играят с чийтове а в сървъра няма никакъв админ затова искам да стана админ за да помагам на сървъра .
7. Skype за връзка: - roberto.aleksandrov
Български философ казва опитай и виж характера му !
[Кандидат админ]Deathrun Extreme gfx
- Новак
- Ник в играта: gfx
- Скайп профил: roberto.aleksandrov
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ]Deathrun Extreme gfx
Последно промяна от onstyle на 19 Фев 2014, 10:01, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието!
Причина: Редактиране на заглавието!
- Respected
Re: [Кандидат админ]Deathrun Extreme gfx
Не мога да видя дали имаш 30 часа, защото статистиката не работи (сам каза, че играеш от седмица.)
Вчера те видях в сървъра и не останах с хубаво впечатление, мисля че ти е рано. Трябва да поиграеш повече, да се държиш добре, като цяло да спазваш правилата стриктно.
На това държа най-много. Както написах по-горе рано ти е, Против.
Вчера те видях в сървъра и не останах с хубаво впечатление, мисля че ти е рано. Трябва да поиграеш повече, да се държиш добре, като цяло да спазваш правилата стриктно.

- Новак
- Ник в играта: Taylor
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ]Deathrun Extreme gfx
Малко извън темата , но се надявам да не ми смалите поста защото не е без никакъв замисъл.shmatii ^^ ;dd написа:Не мога да видя дали имаш 30 часа, защото статистиката не работи (сам каза, че играеш от седмица.)
Офтопик:

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка: