[Кандидат админ] Dust2 Arena - [HeAvEn]*asd

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидат админ] Dust2 Arena - [HeAvEn]*asd

Мнение от ePlayter »

1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - почти съм на 20
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 2 дена и 5 часа ако не се лъжа
3. Напишете вашето име! - Красимир
4. Напишете вашият ник! - [HeAvEn]*asd
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) - редовно няма админи на линия, когато има някой предпочитат да играят и да игнорират когато им пишат, че има играчи с програмки (хакове)
6. Начин за връзка: скайп. - xaker4eto1936
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] - Dust II Arena

Мнение от Lucky »

ама не ми пука вече дали сте против или не защото ми писна да чакам някакви келеши да се начешат 100000000 дена докато да напишат нещо въшливите ви сървари е пълно с олигофрени и админите повечето са утайки така,че не ми пука дали ще ме банвате дали ще ми копирате там цитатите и да ми казвате против ае сектир фостата ви ;)
Това е изказването от последната ти кандидатура. Рядко влизаш в сървъра, останала съм с добро впечатление от теб - не обиждаш в сървъра, не се закачаш. Ще ти дам едно окуражаващо ЗА, успех и не прави същата грешка като в миналата ти кандидатура. А тестовия период е за това - да се види какви са ти суперсилите :D
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Karchev
Скайп профил: icouou
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Dust2 Arena - [HeAvEn]*asd

Мнение от Karchev »

ако това ,което копира лъки е последното ти мнение от предишната ти кандидатура съм тежко против да станеш админ
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: fAnI mAzA kUrA
Скайп профил: martyy_we96
Обратна връзка:

Мнение от fAnI mAzA kUrA »

Karchev написа:ако това ,което копира лъки е последното ти мнение от предишната ти кандидатура съм тежко против да станеш админ

Аз съм на абсолютно същото мнение като на колегата. Не може да обиждаш веригата, админите и играчите в нея по подобен начин, и в същото време да искаш да си част от нея, просто не виждам свясно обеснение за това твое поведение.
Падам, ставам... Стискам зъби, усмихвам се и продължавам!!!

Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от ePlayter »

и какво случват се и такива моменти :) ама миналото си е минало хората се променят :). Бях жестоко провокиран за тези думи.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Trickster »

http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 338#p90338 Никъде в темата не си провокиран. В образеца ясно е казано " Моля не припирайте с въпроси от рода на: "Защо на него отговорихте, а на мен не" или "Одобрен ли съм или не".Не тормозете хора от екипа в скайп или в сървърите-това намаля шансовете ви! ". Не се мъчи да се оправдаваш с предното изречение в 7 дневен срок, защото то беше добавено скоро(след твоята кандидатура), защото имаше доста кандидатури, на които не се обръщаше внимание.
По темата от мен имаш Против.

П.П. Не считай нищо от коментара ми за въпрос, че да отговаряш на него.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Trickster написа:http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 338#p90338 Никъде в темата не си провокиран. В образеца ясно е казано " Моля не припирайте с въпроси от рода на: "Защо на него отговорихте, а на мен не" или "Одобрен ли съм или не".Не тормозете хора от екипа в скайп или в сървърите-това намаля шансовете ви! ". Не се мъчи да се оправдаваш с предното изречение в 7 дневен срок, защото то беше добавено скоро(след твоята кандидатура), защото имаше доста кандидатури, на които не се обръщаше внимание.
По темата от мен имаш Против.
+ отхвърлен! замислете се защо ви отхвърляме ;)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”