Предложения за сървъра

Модератор: Развлечения

Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Предложения за сървъра

Мнение от 20/ »

Здравейте!
От доста време не бях посещавал сървърите ви, но от 2,3 дни започнах отново да играя редовно. Направи ми впечатление, че през голям период от деня, визирам часовете между 3-7 следобяд, почти няма админи, а сървъра се пълни с хакери. Именно затова предлагам да се сложи античит - CSF Anticheat. Може да не е кой знае какво, но е безплатен и банва всички аймъри,спиидъри и джадаи. Има и опция да хваща уалл хакове, поддържащи OpenGL, но тях не винаги ги хваща. Но както споменах, поне за елементарните хакове(айм,спиид,джадай) върши страхотна работа.

Другото ми предложение е, да се сложи плугина headshot deluxe, който прави, така че, когато някой напише в чата /hsall, да излиза мотд екран с играчи и главите, които са набили САМО ПРЕЗ ТОЗИ МАП, а не общо за цялото време, през което са играели в сървъра.

Надявам се поне античита да бъде сложен, наистина върши страхотна работа + не товари и не придава лаг на сървърите. Лично съм го ползвал в моите, вече бивши сървъри и бях много доволен от него.
Лек вечер ви желая:)

Едит: Не обърнах внимание, че има специален подфорум за предложения, моля да бъда извинен, а темата изтрита. Ще я пусна където трябва.
Последно промяна от HenyKucT на 01 Май 2013, 20:52, променено общо 2 пъти.
Причина: Темата е преместена в правилния раздел
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”