Предложение за анулиране на началната сума ($)
- Новак
Предложение за анулиране на началната сума ($)
Добър вечер, съфорумници и любители на WC мода!
Както сами виждате, съм нов в веригата/сървъра, малко нагло от моя страна, да се бъркам...
Предлагам началните пари в сървъра, да се анулират.
Във момента, началната сума е "16000 $", по този начин, може да се злоупотребява с(ъс) развитието на расите чрез командата "tome"...
Надявам се сте ми разбрали простата обосновка!
Поздрави,
ZeeaL!
Както сами виждате, съм нов в веригата/сървъра, малко нагло от моя страна, да се бъркам...
Предлагам началните пари в сървъра, да се анулират.
Във момента, началната сума е "16000 $", по този начин, може да се злоупотребява с(ъс) развитието на расите чрез командата "tome"...
Надявам се сте ми разбрали простата обосновка!
Поздрави,
ZeeaL!
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение за анулиране на началната сума ($)
Ако се анулира началната сума, няма да е честно спрямо новите играчи, тъй като всеки в сървъра е почти 22 левел, а не е лесно при такива обстоятелства с 800$ да вдигнеш висок левел. Аз мисля, че това няма никакъв смисъл.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Напреднал
- Ник в играта: Ludiq Jones !
- Обратна връзка:
Един който се сеща за играчите. Против.Waldy написа:Ако се анулира началната сума, няма да е честно спрямо новите играчи, тъй като всеки в сървъра е почти 22 левел, а не е лесно при такива обстоятелства с 800$ да вдигнеш висок левел. Аз мисля, че това няма никакъв смисъл.
- Новак
Извинявам се за bumpa, но както по горният юзър каза: 'се сеща за играчите'...
Искам само, да се до-обоснова.
Как може да се злоупотреби – При всяко влизане, ти дава 16000/16400$ влизаш пишеш си 'tome,topme,tome....' излизаш, влизаш пак и отново същата процедура 'tome, tome,tome' и хоп за отрицателно време сума ти левели(XP), това справедливо ли е спрямо другите играчи които са се трудили, а и не само това, цялата цака на мода мотивация отива на кино...
Замислете се!
Поздрави,
ZeeaL!
Как може да се злоупотреби – При всяко влизане, ти дава 16000/16400$ влизаш пишеш си 'tome,topme,tome....' излизаш, влизаш пак и отново същата процедура 'tome, tome,tome' и хоп за отрицателно време сума ти левели(XP), това справедливо ли е спрямо другите играчи които са се трудили, а и не само това, цялата цака на мода мотивация отива на кино...
Замислете се!
Поздрави,
ZeeaL!
- Напреднал
- Скайп профил: eminem5500
- Обратна връзка:
чуваш ли се кои луд ще дига до 22 левел с tome то дава 170 хп може да дигнат лесно парвите 6-7 левела но после като има над 10-20к хп разлика няма начин да се дига с tomeZeeaL написа:Извинявам се за bumpa, но както по горният юзър каза: 'се сеща за играчите'...
Замислете се!
Поздрави,
ZeeaL!

- Respected
- Ник в играта: E.SALT
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
10-20к хп между по-горните левели няма има максуким 6-7.. Но ако примерно утре се направи да те пуска със 800 и тези който са се развили доста, и някои новак влезе дали ще му е хубаво да играе срешу играчи със по-високи раси и магии... Против съм аз![PRO]Eminem написа:чуваш ли се кои луд ще дига до 22 левел с tome то дава 170 хп може да дигнат лесно парвите 6-7 левела но после като има над 10-20к хп разлика няма начин да се дига с tomeZeeaL написа:Извинявам се за bumpa, но както по горният юзър каза: 'се сеща за играчите'...
Замислете се!
Поздрави,
ZeeaL!
Последно промяна от E.SALT на 06 Апр 2013, 09:58, променено общо 2 пъти.
Човек винаги трябва да има време за две неща в живота си - за жест към любим човек и за любима песен.
- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
И аз съм на същото мнение!Против!10-20к хп межди по-горните левели няма има максуким 6-7.. Но ако примерно утре се направи да те пуска със 800 и тези който са се развили доста, и някои новак влезе дали ще му е хубаво да играе срешу играчи със по-високи раси и магии... Против съм аз!
Офтопик:

- Напреднал
- Ник в играта: ^_^ *sMiLeY* ^_^
- Скайп профил: men_of_speeed
- Напреднал
- Ник в играта: UlTr@^^[M]aN
- Обратна връзка:
- Новак
Има анкета, не е нужно да трупате излишни мнения от сорта на 'за,против ау'. Пишете само и единствено ако имате някаква конкретна причина "обоснование" както първите няколко поста. 

- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Обратна връзка:
Едвали червените имат толкова много свободно време да се занимават с това .. Не виждам никакъв смисъл да се прави ... А и не мисля ,че някои ще реканектне 50 пъти за да може да дигне по горен левел накрая ! ПРОТИВ
- Respected
Против!ЗА мен е по-хубаво всички да са 22 лвл. и да стане игра, отколкото някои нови играчи, които не са дигнали левелите срещу напълно развитите играчи.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Новак
- Ник в играта: RevCrew
- Скайп профил: ivo.ivcho1
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Зарибен
- Новак
+1 ( Против )Waldy написа:Ако се анулира началната сума, няма да е честно спрямо новите играчи, тъй като всеки в сървъра е почти 22 левел, а не е лесно при такива обстоятелства с 800$ да вдигнеш висок левел. Аз мисля, че това няма никакъв смисъл.
- Напреднал
- Ник в играта: fAnI mAzA kUrA
- Скайп профил: martyy_we96
- Обратна връзка:
+++++++++++++++++++Против!!!
Падам, ставам... Стискам зъби, усмихвам се и продължавам!!!

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: