Хора, всяка кандидатура трябва да е уникална да те грабне да я мислиш поне 1 час, а не пет за четири колкото да мине номера.Също така да бъде прилежно написана, тоест не на латиница и не с елементарни правописни грешки от фонетиката (4 за Ч и 6 за Ш).Кандидатурите да не бъдат много шарени (цветовете може да бъдат ползвани върху определени думи като акцент)."Не съм те виждал как играеш"- груба грешка тук се гледа поведение.LJ статовете и владението на b-hop не са ти бонус към спечелването на конкурса."Направи ме админ"- ние ще кажем дай нещо от себе си!Не си мислете, че ако излъжете за годините никой няма да разбере.Всичко си проличава рано или късно!Другото, което вашата кандидатура може да не се избере веднага имайте търпение.
Относно журито:
Принципно за мен е редно само админите да оценяват.Препоръчително е да се обосновете (опишете с няколко думи) защо казвате "Да" или "Не".Коментари от рода "много добре играеш" "страшен пич си" "ти си знаеш защо" "Приятели сме отдавна ясно е какво ще ти дам" и подобни няма да бъдат влиятелни коментари за кандидатстващия.Коментари със съдържание само на "да" и "не" ще се сметнат, че са само заради трупането на коментари и ранкове.Тук не целим това.Ако искате да трупате нещо има сайтове където си правите горички и пращате линкове да ви дават по 1 листо

.Понякога потребителите преди вас може да са казали това, което и вие мислите за кандидатстващия и тогава писането на коментар губи смисъла си и няма нужда да се чувствате длъжни да повтаряте така ще се предотврати излишния спам и по-лесно ще бъдат отсяни коментарите.
П.С Поздрави :
B-Rabbit