Друго е да има един Раздел само за Калнове... и там да се пишат играчите и клановете им каккто и другите неща как да ви кажа не може в неква тема да се слагат всички кланове... явно не ви се занимава с тез неща така да бехте казали нема да давам линкове как е един подфорум да не правя рекламаИвчо написа:Има раздел който се казва Сборки / Турнири.В него можете да пускате теми за играчи за клановете ви , както и да си търсите противници за игра...
Много ми е интересно,кое ни е недоразвитото,че някои хора си имат кланове и пак гласуват против и тези.които нямат пак са против.Гледам ти коментарите и единственото,което пишеш е да се заяждаш с потребителите,като не са на твоето мнение..На 20 години си дръж се като такъв!Nojarq1914 написа:Така е като някой си нямат клан... и са недоразвити ще са против само те губят от всичко това Бедняци
Това е форум на сървърите на Slackserv , а не форум на клан 3aropka за да пишеш на съотборниците си.Ако вашата комуникация зависи от някой форум не знам какъв клан сте.Отбор се прави когато се играят срещи срещу други такива.Аз лично не виждам никакъв смисъл някакви хора да се наричат "отбор" и да играят в дъст2 или зомби.Това е мое мнение.Раздела Сборки/Турнири е направен точно за вас , за да си организирате срещи и както казах в предният ми пост , можеш да си пуснеш тема там както другите.Nojarq1914 написа:Абе - кво да кажа АЗ моя клан да го доведа тука и да се регнат и да искат да видят некой неща подфорума аууу или нещо такова нема или некой да иска в некой клан и кво всичко в една тема требав да се прави така ли с никой не се заяждам просто не можем да намерим общ език
http://prikachi.com/images/905/5845905X.png
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост