Предложение относно сървъра.
Модератор: Развлечения
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение относно сървъра.
Днес ми хрума една идея.
Защо не направите този Classic в Dust2 Only само за Steam users?
Мисля, че ще пожъне успех, а и като гледам е най - малко играния сървър на веригата - едит вид само дето го хоствате. Може и хубав сървър да стане. Мился, че ще има много по - добри играчи и съответно ще е много по - забавно. Мисля, че си заслужава да се пробва. Лично аз ще играя често в него ако има хора.
Защо не направите този Classic в Dust2 Only само за Steam users?
Мисля, че ще пожъне успех, а и като гледам е най - малко играния сървър на веригата - едит вид само дето го хоствате. Може и хубав сървър да стане. Мился, че ще има много по - добри играчи и съответно ще е много по - забавно. Мисля, че си заслужава да се пробва. Лично аз ще играя често в него ако има хора.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: Предложение относно сървъра.
Аз съм Против това предложение,понеже може да се направи на GunGame поне така се говореше
- Аматьор
- Ник в играта: HEXZ0R
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Как ще няма?HEXZ0R написа:то няма non-steam юзъри , ти искащ да се прави steam ....
В Dust 2 Only- то съм засичал най - много 5 човека със Steam на 1 карта. Повечето са non-steam.

- Аматьор
- Ник в играта: HEXZ0R
- Обратна връзка:
преди да постваш гледай
КЛАСИК <= , твоята тема определено е за - Slackserv.com # Dust2 Arena
не за класика , говорех за класика че няма никви хора , но кой да гледа каде си поства темите

- Супер потребител
- Обратна връзка:
Чакай малко е .. В класика няма играчи. За това ти давам пример с D2Only. Предложението ми е за Classic.HEXZ0R написа:преди да постваш гледайКЛАСИК <= , твоята тема определено е за - Slackserv.com # Dust2 Arena
не за класика , говорех за класика че няма никви хора , но кой да гледа каде си поства темите
СПЕЦИАЛНО ЗА HEXZ0R :
SlackServ.com # Classic -> SlackServ.com # Steamed Dust2 Only, защото не влизат хора в CLASSIC- а и може да потръгне самия сървър. И щом не влизат хора няма смисъл да го хостват. Ако сега не ти стана ясно, съжалявам
.
SlackServ.com # Classic -> SlackServ.com # Steamed Dust2 Only, защото не влизат хора в CLASSIC- а и може да потръгне самия сървър. И щом не влизат хора няма смисъл да го хостват. Ако сега не ти стана ясно, съжалявам

- Новак
- Ник в играта: AdrenaLinn98
- Скайп профил: master.bg7
- Обратна връзка:
Твърдо ПРОТИВ съм!Мислиш само за играчите със стийм,а другите какво да правят?!Много несправедливо ще е спрямо нас,играчите

- Супер потребител
- Обратна връзка:
Имате си цял Dust2 Only с 32 слота. А и защо не влизате в Classic- а, като ви е толко скъп?mousebreakeR* написа:Твърдо ПРОТИВ съм!Мислиш само за играчите със стийм,а другите какво да правят?!Много несправедливо ще е спрямо нас,играчите