Няколко запитвания и предложения относно JB.

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Няколко запитвания и предложения относно JB.

Мнение от Ками »

Може на някои да им се стори малко глупава темата, но все пак искам да предложа/попитам някои неща :
1. Двойния джъмп.. Не само при виповете.. Когато дам игра (примерно кз или състезание по плуване ) админите/виповете имат голямо предимство.. Защо изобщо е сложен ? :/

2. Скоро добавихте някакъв допълнителен шоп само за виповете. Питах ги и казаха, че има дори телепорт в базата на цт (с/у доста пакс, но все пак .. ) и все още не съм видяла някой да го ползва о.о Струва ми се безсмислено и малко нечестно.. И какво участва в него освен телепорта? (казаха, че имало и невидимост о.о)

3. Предлагам също да се забрани да се пази гъна изобщо, не само на фд.. Гадно е да се измъкнеш през тунела и някой, който пази гъна да ти провали бунта..

4. Предлагам да се сложи и фенер за ЦТ :? Ако има как да се забрани само на хнс .. ?

5. Да попитам :
29.Забранено е убиването на затворник,който има димка или флаш в себе си, това не е оръжие ! [Отнася се към надзирателите]
НЕ-то брои ли се за уеп и имаме ли право да убиваме за него ?
Също да питам - забранено ли е цт да мести СОБСТВЕНИЯ си уеп ? ( примерно да си подмята емката и дигъла ? )

6. Искам да питам също, когато саймъна е вип/админ и казва по микрофона командата, какво правят хората без звук или неразбралите командата ??

7. Също искам да предложа да махнете :
22.Забранено е използването на оръжия при box ! [Отнася се към затворниците]
Някак готино е да им се гавриш така :Д Все пак едва ли много хора ще го правят .. Пък и - правиш бунт и дават бокс - изкушението е по голямо да избиеш съотборниците си (maybe) :Д

8. Предлагам да се забрани изцяло микрофона за виповете, защото повечето от тях говорят дори да не са саймън/цт, карат се по микрофона, пускат музика и т.н...

9. Задължително ли е ВИНАГИ първа команда да е 10 секунди ?

10. Предлагам ФД-то да НЕ се брои за дей, защото понякога дори само дава 2 пъти подред фд ..

Ако се сетя за още нещо ще редактирам с по- голям шрифт (за да се види).
Благодаря за вниманието !

Поздрави, бля :Д
Последно промяна от HenyKucT на 14 Мар 2013, 21:40, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Относно жб :?

Мнение от Bojidar »

1. Ако помислиш ще разбереш защо е сложен. Не мисля да пиша.
2. Кое ти се струва нечестно. Както в зомби сървърите има ВИП меню така може да има и в Jail.
3. Против
4. Ако може да се направи през HnS да го няма съм За.
5. Ако си покажеш НЕ надзирателя има право да те убие. Имаш право да убиваш с него само СТ, забранено е убиването на съотборници с НЕ. Наказва се със slay в последствие и ban.
6. Когато някой каже, че няма звук Симона е задължен да пише.
7. Против.
8. Отново Против. Има си наказания за тази работа.
9. Не
10. Против. Води се day значи се брои за такъв. :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Обратна връзка:

Мнение от izmisleN »

В тази тема виждам само празни приказки от променяне на 'традиционни' правила, които ги има в повечето сървъри до недоволство от превилегиите на VIP-овете, само защото на автора/ката не и харесвало така. Естествено, че VIP-овете ще имат привилегии, двоен jump, shop и т.н. Както във всяка ИГРА (не CS mod) - VIP играчите имат превилегии и не виждам причина за да недоволстваш. Телепорта изисква най-много JBPacks от цялото VIP Shop menu, а именно 35. Невидимостта е само за 8 секунди. Мисля, че екстрите във Vip shop-a са балансирани добре спрямо цените си, така че да не могат да се ползват често.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Just^Me
Скайп профил: cska_forever555

Мнение от Just^Me »

4. Предлагам да се сложи и фенер за ЦТ :? Ако има как да се забрани само на хнс .. ? Единственото добро предложение :) за което съм За другите Billy и Izmislen ти обясниха защо са така и защо няма да се премахнат ;)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от order »

1. Против ! Това е ВИП екстра :)
2. Против ! Какво му е нечестното ?
3. Против ! Даваш сигурно конкретен пример за jail_crime където седят извън гън роома !
4. Против ! Щом ще е забранен на HNS закакво им е ?
5. Не мисля , че е забранено надзирател да си подхвърля собствения wep далече от затворника !
6. Пускат си звука :) Ако не го пуснат - мрат !
7. Против ! Измуявам се какви простотии предлагаш .. Много ще е интересно да се скрия с емка и да избия другите които са без оръжие ...
8. Против ! И аз говоря по микрофона понякога , щом се чувам кристално какъв ти е проблема ?
9. Как ще е задължително ? Аз ако дам команда "koito izleze mre" да давам по 10 , 20 секунди ли ?
10. Fd (FreeDay) се брой за ден ! Било то, че играта дава FD или някой друг , след това неможе да се дава ден !

Изуми ме с твойте "прости" предложения .. Никога не съм давал толкова много против (нищо лично :) )
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

7. Точно това имах предвид по- интересно е :д
8. Аз говорех за хората без звук .. Когато някой се оплаче, че няма звук никой не му обръща внимание и си продължават да говорят ..
Не дадох конкретен пример, имах предвид всички мапове..
Знам, че предложенията не бяха много добри, но просто предложих, никой не е казал веднага да се направи :Д

п.с. Скоро видях, че сте направили шопа с много по- малко пакс? :/
Преди си беше много по- интересно, защото повече се "трудехме", за да купим нещо.. Не може ли да се върнат ? :|
(Operner - 5jp; Axe - 20jp; Bowie knife - 25 jp; Saw - 36 jp)
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: nekafnikaf
Обратна връзка:

Мнение от izmisleN »

п.с. Скоро видях, че сте направили шопа с много по- малко пакс? :/
Преди си беше много по- интересно, защото повече се "трудехме", за да купим нещо.. Не може ли да се върнат ? :|
(Operner - 5jp; Axe - 20jp; Bowie knife - 25 jp; Saw - 36 jp)
От 00:00 до 06:00 е Happy Hour time и цените са намалени двойно, през деня са си с нормални цени.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: LegendaryLamer
Скайп профил: knight_962
Обратна връзка:

Мнение от fast1r1s »

1.Double jump. Пълна простотия... Какви за тези предимства?! Добре випове са трябва да имат повече екстри, но със граници. Така само искате да им смучете парите.
2.I dont care about this one.
3.По фън е като не ти пазат гъна... ЗА
4.Whatever.
5.Според мен НЕ не е оръжие и би трябвало да се убиват затворници освен са зели кръв на някой надзирател
6.За това говорене бих искал да попитам какво прави човек без слушалки и колонки? Или ако слушам музика или говоря с някой по скайп? А като не им разбирам какво мърморят половината време? със 2 ръце и 3 крака (if you know what i mean) съм ЗА да се махне voicechat.
7.Това е затвор, някой е успял да вземе оръжие, значи е в негово предимство. Убий или бъди убит. Пък и е забавно да ги трепем :D.
8.Погледнете №6 ^^.
9.Това е въпрос няма какво да добавя.
10.FD- Free DAY. So its a day duuh.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”