Въпроси и отговори свързани с командите или с игрите в Jail
- Напреднал
- Ник в играта: Just^Me
- Скайп профил: cska_forever555
- Вашият пол е: Мъж
Въпроси и отговори свързани с командите или с игрите в Jail
ТУК можете да обсъждате всичко свързано с командите или игрите задавани от даден Саймън в играта:
Въпроси за дадена игра, как се играе или за някоя команда как се изпълнява, всичко свързано с това може да попитате тук,а пък аз и колегите ще ви отговаряме и помагаме.Няма образец за това как да формулирате даден въпрос,просто питайте за дадена команда или игра в която нещо не ви е ясно.
УСПЕХ !!
Искам да добавя само едно нещо,относно така най-дискутираната в последни дни игра ''Тирбушон''.Има много спорове за това с кое оръжие се играе тази игра,играта се играе или с Deagle или с AWP или друг вид снайпер, но не и с автоматичните оръжия като „емка” и „калашник” Приятна игра.
Поздрави от Just^Me
Благодарности на колегата BillyHlapeto който ми помогна за изграждането на тази тема
Въпроси за дадена игра, как се играе или за някоя команда как се изпълнява, всичко свързано с това може да попитате тук,а пък аз и колегите ще ви отговаряме и помагаме.Няма образец за това как да формулирате даден въпрос,просто питайте за дадена команда или игра в която нещо не ви е ясно.
УСПЕХ !!
Искам да добавя само едно нещо,относно така най-дискутираната в последни дни игра ''Тирбушон''.Има много спорове за това с кое оръжие се играе тази игра,играта се играе или с Deagle или с AWP или друг вид снайпер, но не и с автоматичните оръжия като „емка” и „калашник” Приятна игра.
Поздрави от Just^Me
Благодарности на колегата BillyHlapeto който ми помогна за изграждането на тази тема
Последно промяна от Just^Me на 01 Дек 2012, 22:48, променено общо 2 пъти.
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Въпроси и отговори свързани с командите или с игрите в J
аз лично много искам тая игра "тирбушон" да се забрани
струва ми се твърде фрагерска и нечестна, защото повечето пъти се случва Simon да избива тези по средата, когато се играе. 

An ugly personality destroys a pretty face.
- Напреднал
Според мен това е хубавото на играта,че е на чист късметМалката ;* написа:аз лично много искам тая игра "тирбушон" да се забраниструва ми се твърде фрагерска и нечестна, защото повечето пъти се случва Simon да избива тези по средата, когато се играе.

- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
За нечестна не е, но е адски банална всеки рунд се играе поне по 1 път
- Respected
- Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
- Скайп профил: Лс
- Обратна връзка:
Ще те поправя. Играта "тирбушон" може да се играе с (пистолет и снайпер). Няма как да се играе с автоматично оръжие. Дори и да изтрелваш по един коршум пак може да се злопутребява. За това е прието, че може да се играе само със снайпер и пистолет.Just^Me написа:Искам да добавя само едно нещо,относно така най-дискутираната в последни дни игра ''Тирбушон''.Има много спорове за това с кое оръжие се играе тази игра,играта се играе с всички оръжия разбира се без нож,единственото нещо при което трябва да се внимава е при завъртането да има само един изстрел ако сте с автомат![]()

- Напреднал
Ще се поправяBillyHlapetto написа:Ще те поправя. Играта "тирбушон" може да се играе с (пистолет и снайпер). Няма как да се играе с автоматично оръжие. Дори и да изтрелваш по един коршум пак може да се злопутребява. За това е прието, че може да се играе само със снайпер и пистолет.Just^Me написа:Искам да добавя само едно нещо,относно така най-дискутираната в последни дни игра ''Тирбушон''.Има много спорове за това с кое оръжие се играе тази игра,играта се играе с всички оръжия разбира се без нож,единственото нещо при което трябва да се внимава е при завъртането да има само един изстрел ако сте с автомат![]()

- Напреднал
- Ник в играта: Stanislaff
- Скайп профил: slavka6nika
- Обратна връзка:
На мен играта ми харесва, но според мен трябва да има само 1 жертва а не колкото си намисли саймъна 

Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Така се побеждава!

Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: Kniffer
- Скайп профил: pepi_ss_95
- Обратна връзка:
- Новак
- Ник в играта: master'sSeCrEtOrY|A.
- Скайп профил: trosha4a_88
- Обратна връзка:
от Kniffer » 05 Апр 2013, 13:29
да те казват тирбушон 6 мрът ...
абе не преовеличавай бе никога до сега са казали че ще мрът повече от 3-ма ........ тъй че какъв е проблема не знам.Играта си е супер яка
да те казват тирбушон 6 мрът ...
абе не преовеличавай бе никога до сега са казали че ще мрът повече от 3-ма ........ тъй че какъв е проблема не знам.Играта си е супер яка

Don't blame the player blame the game :)