Разбира админ парола
- Новак
Разбира админ парола
Такам вчера ми изтекоха смс правата днес сутринта си пратих смс и отново станах смс админ прибрах се преди малко и влязох в сървъра и разбрах от BillyHlapeto че са ме банали за три часа поради някакъв mass slay за които аз дори незнам.Видях си и бана в банлистата http://www.slackserv.com/banlist.php?view=4338 искам само да забележите ип-то ми с което съм банат и с което съм в момента по това може да установите дали лъжа или не знам че сега половината от вас ще почнат да ме критикуват но през този изминал месец смея да твърдя че съм нямал провинения спрямо смс правата си и затова пуснах това оплакване разбирам админа тои си е свършил работата с бана с репорта.Обаче някои ми е разбил паролата и го е направил това нещо и незнам защо аз трябва да страдам заради това надявам се да ми бъде обърната внимание.Поздрави
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Разбира админ парола
Вярно е,че ип то, което е баннато е друго . Но това "разбиха ми паролата" , няма как да стане( то има .. но от всички пароли точно твоята ли ? ) Та или си бил ти от друг компютър или е някой твой "приятел",който ти знае паролата .
Помисли си добре,кой ти знае паролата и кажи никове за да се види ип-то дали съвпада с някое от техните ;)
Помисли си добре,кой ти знае паролата и кажи никове за да се види ип-то дали съвпада с някое от техните ;)
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats
Longjump клипове Линк
- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
Проблема е напълно твой,че си си дал паролат ана някой друг, аз не съм виновен,просто грешката е твоя и сега загуби смс правата си, да не си ги давал на никого !
България Над Всичко !
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Правата са ти отнети за масов слай в сървъра! Мен не ме интересува, че вие си давате паролите и пишете паролите си на лево и десно и на различни места!!! Ако искаш може да погледнеш в раздел СМС Услуги/Отнети права на смс админи и да погледнеш оплакванията. С тия жалвания дето си написал... някой ми е разбил паролата, аз ли трябва да страдам.. аз пък ще ти кажа, че с тоя ип адрес не може да се оправдаваш защото е динамичен. И ти се сменя при всяко рескане на рутера или др. Повече няма какво да добавям да си мислил когато си слайнал целия сървър ;)

- Новак
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
А ние как да ти обесним, че няма как да ти се разбие паролата освен, ако не си я дал или написал на друг комп.. или написал пред някой приятел. Има вероятност да ти се разбие освен, ако не ти е била от типа на 123456 парола ;) и темата ти е в грешен раздел между другото! местя в правилния който е СМС УслугиLlama написа:Не съм си давал паролата на никои как да ви го обесня ??

- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Що за заглавие на тема е това?
Друг начин да ти вземат паролата след като не си я давал на никой - няма, освен ако някой има достъп до компютъра ти.
Ако имаш приятелчета, които играят с теб и са ти пращали съмнителни файлчета наскоро - честито.
Провери компютъра си за keylogger-и, rats и т.н.Правила на форума написа:Заглавието Ви трябва да е точно и ясно.
Друг начин да ти вземат паролата след като не си я давал на никой - няма, освен ако някой има достъп до компютъра ти.
Ако имаш приятелчета, които играят с теб и са ти пращали съмнителни файлчета наскоро - честито.

- Новак
- Ник в играта: f.r.e.e.l.a.n.c.e.r.
- Скайп профил: kokicha...
- Обратна връзка:
Между другото бях чувал, че е възможно ако си влизал в непознат сървър чрез плъгин да ти видят админ паролите. Все пак не съм сигурен, но и това е вариант.
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
не винаги, някои хора са с реални ип адреси и няма как да си ги сменят освен ако не преминат на друг доставчик ;) . Иначе ако наистина са ти "разбили" паролата постави се на мястото на админите и ще видиш, че те не са ти виновни че или си дал на някого паролата или ти е твърде лесна и са ти влезнали с ника. Единственото което можеш да направиш е да изчакаш да ти мине бана и ако случайно ти се дават още пари да станеш пак СМС админ просто си избирай по-трудна парола.ivailo написа:Винаги можеш да си рестнеш ип-то!
An ugly personality destroys a pretty face.