16. Забранява се използването на всякакви цинизми и подигравки (дори и не в прав текст).(Тъй като нямате правило което директно забранява заяждането , но въпреки това наказвате за него).

Нещо хубаво най-накрая да видя. Евалата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА>sLk> написа:В този ред на мисли , предложение за правило:
21.Забранява се всякаква форма на заяждане от страна на потребители и админи във форума!
Мисля , че няма нужда.. то си е ясно..>sLk> написа:В този ред на мисли , предложение за правило:
21.Забранява се всякаква форма на заяждане от страна на потребители и админи във форума!
HOOLIGANN14/88 написа:Ставате смешни с тези теми.Мелачката казва това,което вижда и както е!Човек има право на мнение дори да бъде леко по-грубо.Лично мен ме не коси с колко предупреждения съм.Голяма работа като е казал нещо на криво и вече теми ми пишат за правила и не знам си какво.Хахаха.В тази верига освен правила,които се следят стриктно и ако кажеш нещо вече си +warn е смешно.Дайте няква минимална свобода на тия съфорумници.Сега ще се прайте на знайковци и ще пишете "ако не ти харесва ко прайш тука?" -ми кисна като теб.Първо си оправете сървърите БЕЗ escape,защото само той и bb са добри другото е анархия.Първо сървърите си оправете вземете направате още 1 скриптър,тъй като всички са многознайковци.И се отлепете от столовете освен когато ходите на даскало и се ръзтъпчете стига киснали по тия компютри.
Моя грешка да ББ-то мислех,че са го оправили.LAWLIET не го оправя той вече и така ще си остане прост сървър.Значи само ESCAPE !Naskoy ;] написа:HOOLIGANN14/88 написа:Ставате смешни с тези теми.Мелачката казва това,което вижда и както е!Човек има право на мнение дори да бъде леко по-грубо.Лично мен ме не коси с колко предупреждения съм.Голяма работа като е казал нещо на криво и вече теми ми пишат за правила и не знам си какво.Хахаха.В тази верига освен правила,които се следят стриктно и ако кажеш нещо вече си +warn е смешно.Дайте няква минимална свобода на тия съфорумници.Сега ще се прайте на знайковци и ще пишете "ако не ти харесва ко прайш тука?" -ми кисна като теб.Първо си оправете сървърите БЕЗ escape,защото само той и bb са добри другото е анархия.Първо сървърите си оправете вземете направате още 1 скриптър,тъй като всички са многознайковци.И се отлепете от столовете освен когато ходите на даскало и се ръзтъпчете стига киснали по тия компютри.
Правилата са създадени да се спазват. Потребителите нямат право да ги нарушават, още по-малко Админите.
Да, прав си , няма лошо да се изказва мнение, именно за това е направен форума. Но по уважителен начин.
Това за сървърите , да та питам , в коя ера се намираш?
Basebuilder е все още ванилия върху салам.
То пък един екип ...Tony Montana написа:Мелачка, ти не си за екипа мойто момче...
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 0 госта