[JAILBREAK] Добавяне на Auto Team Balance - ОБЕЩАНО !
- Напреднал
- Ник в играта: CorC
- Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[JAILBREAK] Добавяне на Auto Team Balance - ОБЕЩАНО !
Здравейте!
Първо да кажа че не съм много запознат със този плъгин, но съм го виждал в други jailbreak сървъри.
Например сутрините (както сега 8:13) няма админи през повечето време, но пък има шанс да има играчи. Сега влизам във сървъра и има 4 играча (T) и не могат да играят защото няма CT и излефкаха всичките. Не съм сигурен дали го има плъгина, но като влязох чакахме 5-10 минути и не се прехвърли никой във CT и просто всеки излезе.
Поздрави!
Първо да кажа че не съм много запознат със този плъгин, но съм го виждал в други jailbreak сървъри.
Например сутрините (както сега 8:13) няма админи през повечето време, но пък има шанс да има играчи. Сега влизам във сървъра и има 4 играча (T) и не могат да играят защото няма CT и излефкаха всичките. Не съм сигурен дали го има плъгина, но като влязох чакахме 5-10 минути и не се прехвърли никой във CT и просто всеки излезе.
Поздрави!

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: [JAILBREAK] Добавяне на Auto Team Balance.
Аз съм съгласен , но да не е teambalance , а да бъде това , както щеше да бъде направено , но така и не се направи... viewtopic.php?f=180&t=21043 - ето стара тема . Хубаво е да го има. Не винаги има сутрин админи, а има хора дето влизат раничко сутрин.
- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Обратна връзка:
Аз имам друго предложение ,ако има кой да го осъществи ,чрез вот ,когато няма админи ,играчите Т да изберат някой от тях и човека с най-много гласове ,да го премести СТ автоматично 
А другите вариянти са просто да ни търсите по сървъри или в скайп

А другите вариянти са просто да ни търсите по сървъри или в скайп

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Това HuliganaKuncho каза, че ще го направи преди 3 месеца.
Одобрено е.
Одобрено е.
- Напреднал
- Ник в играта: CorC
- Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
- Обратна връзка:
Благодаря за което.kofein написа:Това HuliganaKuncho каза, че ще го направи преди 3 месеца.
Одобрено е.
Поздрави!

- Активен
- Ник в играта: LAWLIET
- Скайп профил: LawlietBG
- Обратна връзка:
Хахаха, желанието е важното.kofein написа:Това HuliganaKuncho каза, че ще го направи преди 3 месеца.
Одобрено е.
Иначе и аз мога да го направя.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Одобрено ама не го виждаме,а пък тоя плъгин е нож с две остриета,ако метне некой неандерталец дето изобщо не знае какво да прави,ще има да мрънкате ...
- Активен
- Ник в играта: Dzh.
- Скайп профил: Ligla_Petq
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Помня, че със стария си акаунт го бях предложила, но няколко червени казаха, че изобщо не било нужно това.. обясних им няколко причини, но те си знаеха своето и така и не добавиха плъгина, да не кажа във всички, но 90% от жб сървърите си го имат този плъгин.. обясних им, че не може 24/7 да има смс админи или админи с повече права, те отново си знаеха своето и го отхвърлиха.. предполагам, че са размислили и ще го добавят и този плъгин, но нека не е с бъгове както повечето, плс. За съм да се добави.. определено ще бъде полезен за разлика от много други..
@r1odayftw : Вместо да мрънкат просто могат да го докладват, а когато го види админ или да го банне от сървърите, или когато го види в игра да му наложи забрана за определено от него време да играе полицай..
@r1odayftw : Вместо да мрънкат просто могат да го докладват, а когато го види админ или да го банне от сървърите, или когато го види в игра да му наложи забрана за определено от него време да играе полицай..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Преди Кракса беше направил плъгин, който разпределяше играчите в съотношение Т към CT - 3:1 (на всеки 3Т имаше поне едно CT), дори да няма Админи, но задължително да има поне един CT ако са по-малко от 4 човека.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
ОБЕЩАНО !LAWLIET написа:Хахаха, желанието е важното.kofein написа:Това HuliganaKuncho каза, че ще го направи преди 3 месеца.
Одобрено е.
Иначе и аз мога да го направя.