slackserv edition
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел COUNTER-STRIKE ZONE.
За стари и важни теми от раздел COUNTER-STRIKE ZONE.
- Новак
- Ник в играта: khr1staL poweR
- Скайп профил: kristiqn_994
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
slackserv edition
Трябва ми човек, които умее да работи с Install Creator. Решил съм да направя нова версия на цс, но не мога да работя с програмата! Трябва ми човек, които може да се справи с нея да направи нова инсталация, която да е с промените в цс-а. Благодаря предварително! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! 

- Respected
Re: slackserv edition
Някой да го направи и ти да отнесеш наградата?Хитро.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Супер потребител
- Ник в играта: blqsa4ko
- Скайп профил: ownernamoqjivot
- Обратна връзка:
Чакай, чакай .. Аз ли не разбрах нещо или? Искаш да ти направят ЦС,а ти да кажеш че си го правил ти или какво? Не, братле ... Трябва само да гледаш малко клипове и ще се научиш, няма нищо трудно в това
Разгледай клипове в интернет и си го направи сам, няма нужда да присвояваш нещо, което не е твое!

- Новак
- Ник в играта: khr1staL poweR
- Скайп профил: kristiqn_994
- Обратна връзка:
Маи ме разбрахте погрешно, аз ще направя всички промени в цс-а, като например ще сменя оръжията и много други неща. А ми трябва човек, които да направи друга инсталация на цс-а с промените, които съм направил в него! Ще сменя всичко в него!
- Аматьор
- Ник в играта: fesd
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Вместо да hate-вате само, прочетете какво казва. CS-a ще си го направи сам, но му трябва помощ за програмата, с която се прави инсталационния (.exe) файл.
Ето ти един примерен урок, как се прави. В YouTube има много клипчета на тази тема. Няма нищо сложно, просто изгледай 1-2 няколко пъти и си пушка.
Ето ти един примерен урок, как се прави. В YouTube има много клипчета на тази тема. Няма нищо сложно, просто изгледай 1-2 няколко пъти и си пушка.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека