Две молби
- Respected
Две молби
Първата е за awp melee
Тъй като на скоро направихте едни екстрички за СМС админи, който виждате няма, моля махнете го поне това НЕ с респауна.
Като хитна Лъчко (примерно) и като той ме хитне с 1 ХЕ директно умирам. Няма логика с това много хора го дразни това.
Втората е за ХНС
Както в дръна има /fps, /fps puRple* направете го и в ХНС. Полезно е, аз примерно само това изглеждам да си видя фпс-то.
Мисля, че BaDaZz може.
Тъй като на скоро направихте едни екстрички за СМС админи, който виждате няма, моля махнете го поне това НЕ с респауна.
Като хитна Лъчко (примерно) и като той ме хитне с 1 ХЕ директно умирам. Няма логика с това много хора го дразни това.
Втората е за ХНС
Както в дръна има /fps, /fps puRple* направете го и в ХНС. Полезно е, аз примерно само това изглеждам да си видя фпс-то.
Мисля, че BaDaZz може.

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Две молби
За авп против така си е добре.
За хнс нямам мнение киква ме от там и не мога да играя.
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
В ХНС има такава екстра да си видиш фпс-то. Пишеш /fps purple или друг ник и ти го показва. 

- Respected
Добре ти е, защото го имаш и не ти е проблем нали ???????dqvola18 написа:За авп против така си е добре.
За кво ви е на вас ?? Админи сте не ви е нужно вашата работа е да гледате правилата

- Напреднал
- Ник в играта: Y2E
- Обратна връзка:
За AWP сървъра съм ЗА! Няма никакъв ефект от тези привилегии. По-добре ще е ако се махнат.Аз затова си играя с никове различни от админския.Неудобно ми е да играя с такива привилегии с/у нормалните играчи,сякаш съм нещо повече от тях.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Че то не е ли за всички да го имат ако не е го махай те но до сега си мислех че е за всички
- Respected
Или няма, или на мен не ми излизаBaDaZz написа:В ХНС има такава екстра да си видиш фпс-то. Пишеш /fps purple или друг ник и ти го показва.

- Напреднал
- Ник в играта: `IvcHo.
- Скайп профил: mivko3
- Обратна връзка:
В дръна имаш смсчеpuRple* написа:Или няма, или на мен не ми излизаBaDaZz написа:В ХНС има такава екстра да си видиш фпс-то. Пишеш /fps purple или друг ник и ти го показва.Пробвал съм дали ще стане с /fps, /fps puRple* и нищо не ми излиза, но в дръна ми??
- Respected
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
АВП сървъра стана пълна каша с тея привилегии,нищо чудно някой бот на АВП да ги е измислил,ние да стреляме по админа 2 пъти и да не мре, а той с един удар в петата да ни избие,хаха,да бе.Даже на моменти си мисля,да не го праите нарочно,как очаквате да ви избиват?
Все едно ние сме с ножове,вие с базуки... сървъра си беше супер без тях, поне да се бяхте допитали до нас..
Все едно ние сме с ножове,вие с базуки... сървъра си беше супер без тях, поне да се бяхте допитали до нас..
DemoLitioN написа:А да им бърше задника след тоалетна, май забравихте да им добавите и тази екстра? Само се чудите какви глупости да измислите, така че да убиете желанието и на последния почитател на този сървър. Няма се изненадам ако това го е предложил човек, който не влиза и 1 час в този сървър. Толкова ли няма какво да се прави по сървъра, че е опряло до това? Скоро ще взема пушката за грозен дивеч и ще ви почна наред.. вие с добро не разбирате.
- Respected
1) Стартирате с 105 кръв. - В тва нещо няма грам смисъл защото освен в краката където взима 80 дмг на всякъде взема 109+ демек и с 105 дмг пак си мреш? Не сте го измислили като хората
2) Стартирате с 50 броня. - И туй не го разбирам
3) Стартирате с HE Granade (1 брой). - Няма СМС - админи няма и причина да съществува.
4) Ще нанасяте 10% повече щета на противника. Супер и без тва ХЕ-то ни взима ХП пък и ПОВЕЧЕ от колкото е необходимо, класика.
5) Ще имате 250 скорост с нож и с awp. (тоест няма да ви се нарушава speed скоростта - независимо от оръжието, с което сте)- Тва не е проблем
2) Стартирате с 50 броня. - И туй не го разбирам
3) Стартирате с HE Granade (1 брой). - Няма СМС - админи няма и причина да съществува.
4) Ще нанасяте 10% повече щета на противника. Супер и без тва ХЕ-то ни взима ХП пък и ПОВЕЧЕ от колкото е необходимо, класика.
5) Ще имате 250 скорост с нож и с awp. (тоест няма да ви се нарушава speed скоростта - независимо от оръжието, с което сте)- Тва не е проблем

- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Аз съм Против екстрите в Awp-то да се махат, защото Админите (с едно-две изключения) ще станат пак 0 damage. Отделно няма да има толкова много СМС Админи като сега 
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Respected
AWP-то ще се пооправи, но няма да се отличава много от текущата класика. За respawn cървър е трудоемко да се събират SMS админи, но ще се измислят шукарийки, които да не пречат на играта.
За hns-то имаш команда net_graph 3 по принцип, но добре. Като се бута сървъра ще се добави, защото е полезно да видиш в игра, когато всички са живи на някой fps-то, за който имаш съмнение.
За hns-то имаш команда net_graph 3 по принцип, но добре. Като се бута сървъра ще се добави, защото е полезно да видиш в игра, когато всички са живи на някой fps-то, за който имаш съмнение.