Въпрос относно цс стийм 1.6

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Markucuo wE
Скайп профил: LS
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос относно цс стийм 1.6

Мнение от Мирослав »

Здравейте, искам да попитам дали ще ми върви цс 1.6 стийм на такива параметри http://imgup.slackserv.com/20f1kssqkkxo0s8co.bmp ... Аз мисля, че няма да ми тръгва и реших да попитам вас, защото съм сигурен, че някои от вас имат стийм цс 1.6 :disagree:
Този компютър ми е стар, имам и лаптоп който е по мощен, но на него цс трудно се играе заради клавиатурата..
Аватар
cmg
Активен
Активен

Ник в играта: Can't be known
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно цс стийм 1.6

Мнение от cmg »

То зависи, защото steam cs 1.6 е по тежък от no steam. За толкова малко рам по-добре си изтегли Longhorn cs 1.6 no steam, защото минимума на играта е 512 рам и даже едвам ще ти върви добре. За steam cs препоръчвам минимум 4 гб рам за да ти върви добре. Така, че ти решавай. Аз играх на no steam докато не си купих комп с повече рам от 4, но и 4 е добре, ама 1гб абсурд.

Edit:
Щом имаш лаптоп препоръчвам ти да играеш на него, може да не ти е удобно, но на мен ми върши еднаква работа като компютър. Разликата е, че е с вградена клавиатура лаптопа и, че е преносим, но клавиатура може да се сложи отделно, само да имаш голямо бюро където да я сместиш де ))
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

cmg написа:То зависи, защото steam cs 1.6 е по тежък от no steam. За толкова малко рам по-добре си изтегли Longhorn cs 1.6 no steam, защото минимума на играта е 512 рам и даже едвам ще ти върви добре. За steam cs препоръчвам минимум 4 гб рам за да ти върви добре. Така, че ти решавай. Аз играх на no steam докато не си купих комп с повече рам от 4, но и 4 е добре, ама 1гб абсурд.

Edit:
Щом имаш лаптоп препоръчвам ти да играеш на него, може да не ти е удобно, но на мен ми върши еднаква работа като компютър. Разликата е, че е с вградена клавиатура лаптопа и, че е преносим, но клавиатура може да се сложи отделно, само да имаш голямо бюро където да я сместиш де ))
Стига говори глупост е пич.Моя компютър също е слаб и върви идеално стийма всичко на макс,играта има ниски изисквания.Eто минималните изисквания посочени на кутията отзад (малко снимката ми стана замазана,щото като пробвах да снимам със светкавицата се отразяваше и не се виждаше хубаво.)
Изображение
Изображение
Аватар
cmg
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от cmg »

Стийм е малко по-силна версия, не съм казал, че не може да се играе а, че ще му пада фпс-то много или ще му е по-висок пинга от колкото с no steam. Той да си реши все пак, но на повече рам е по препоръчително стийм цс а на под 2 no steam. Не, че нещо, но си прав до някаде Рио, стийм си е по-добра версия, но много хора страдат като са със слаб компютър/лаптоп, не знам колко ти е слаб на теб, но не вярвам да е (мега слабия) защото разликата е огромна от слабо и стабилно PC.

Edit:
Да това са спецификацийте да пуснеш играта, но като я пуснеш с тези спецификаций много игра няма да се получи. Минимума е около 500-1000мб рам за стабилна игра и нагоре. (Не ми се спори, нека момчето прецени какво да прави, аз пиша мое мнение защото и аз ползвам стийм)
Последно промяна от cmg на 17 Окт 2015, 12:52, променено общо 1 път.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

cmg написа:Стийм е малко по-силна версия, не съм казал, че не може да се играе а, че ще му пада фпс-то много или ще му е по-висок пинга от колкото с no steam. Той да си реши все пак, но на повече рам е по препоръчително стийм цс а на под 2 no steam. Не, че нещо, но си прав до някаде Рио, стийм си е по-добра версия, но много хора страдат като са със слаб компютър/лаптоп, не знам колко ти е слаб на теб, но не вярвам да е (мега слабия) защото разликата е огромна от слабо и стабилно PC.
И кое му е по-силното на версията ? :D :D Аман от разбирачи :D
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Мирослав »

Са не разбрах... Няма да ми тръгва на компа така ли?
Аватар
cmg
Активен
Активен

Обратна връзка:

Мнение от cmg »

Не ще ти върви стийма, но има шанс да не ти е приятна играта (лагава) пробвай и виж, ако не пробвай с но стийм версия (longhorn препоръчително) и ако и там е лагаво ти трябва друг комп за игра, ако не си добре със стийм.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Мирослав »

Ок, за сега заключвайте темата. Благодаря ви на всички :)
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”