Избор на телефон

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Djimi.cfg
Скайп профил: k.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Избор на телефон

Мнение от Djimi.cfg »

Samsung са си добра марка, аз съм със S4 от ~година и не ми е правил проблеми, като изключим натрошеното стъкло :D. Може да разгледаш за S3, добро телефонче, мой приятел кара 2-ра, ако не се лъжа 3-та година с него, абсолютно никакъв проблем, а друг си взе HTC Desire ли кво беше нещо от тоя сорт и доста проблеми, а Nokia Lumia в никакъв случай, много са бъгави + windows е, а повечето игри са за Android. Аз ти препоръчвам Samsung или Lenovo, и те не са зле. Това е моето мнение :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: `IvcHo.
Скайп профил: mivko3
Обратна връзка:

Мнение от milenw »

Bache Kiko написа:Виж или леново или сони но за самсунга забрави просто са пълно боклуци. Според мен събери още малко пари и си купи един айфон и забравяш за телефон в рамките на 3-4 години но това е лично мое мнение
Samsung са боклуци ? :blink: Пич несъм съгласен и аз така мислех ,но след като си купих се уверих ,че не е така.

Аз ти предлагам Samsung galaxy s3 neo не е скъп ,а е доста добър довери ми се. :victory:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: MonSterko
Скайп профил: staniislawww
Обратна връзка:

Мнение от MonSterko^^ »

Последния ми избор е между Nokia Lumia 630 или Sony Xperia M2 Aqua
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: U.S.S. Voyager
Скайп профил: nikostay1
Обратна връзка:

Мнение от U.S.S. Voyager »

Като собственик на телефон сони директно ти препоръчвам да вземеш М2, но знай че задължително ще ти трябва Clean Master програмата понеже няма как да му чистиш рамта, която след време се запълва да го кажем и трябва да се рестартира за да изчисти натоварилите приложения и трябва да почнеш от начало. Виждал съм го как се е случвало на Xperia J, а при мен не стана, защото съм с Z2. Така че Сонито пак казвам.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”