Бан без причина.

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: crosseD
Скайп профил: dumbpvp
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Бан без причина.

Мнение от crosseD »

Здравейте, аз съм crosseD от AWP Melee сървъра ви. Цъкам AWP от 2 години без да спра и съм придобил добри рефлекси. Също така цъкам CS:GO AWP от почти година и съм научил много неща как се играе AWP. Бях баннат от nZero и ми написа snimka/demo v saita. Не записвам демо защото досега не съм бил банван от AWP сървър. Искам да попитам как мога да докажа, че си цъкам чисто и добре. Изглежда, че съм съмнителен на админите, защото убивах доста играчи 1в2, мисля, че един нов играч беше написал, че съм 'hak'. Както и да е, бих искал да бъда unbanned или да ви споделя в skype, че нямам хакове и да запиша едно демо в сървъра да ви покажа, че не съм хак. Играя от няма и един ден в сървъвра и се качвам нагоре в ранка, изглежда ми харесва :ban:
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: '

Re: Бан без причина.

Мнение от nZero »

Направи си темата по образец и си качи демото и снимките.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Интересно как казваш от колко много време играеш и къде ли не и си научил много, пък едно демо не можеш да предоставиш...няма значение твоя работа аз само мога да ти помогна как да намериш и снимките и демото. Отваряш папката си на цс-а влизаш в cstrike и там ти са снимките и демото със името с което си бил последно преди да те баннат. И един съвет направи си темата по образец ако искаш някой да обърне внимание...
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: crosseD
Скайп профил: dumbpvp
Обратна връзка:

Мнение от crosseD »

Swinge[R] написа:Интересно как казваш от колко много време играеш и къде ли не и си научил много, пък едно демо не можеш да предоставиш...няма значение твоя работа аз само мога да ти помогна как да намериш и снимките и демото. Отваряш папката си на цс-а влизаш в cstrike и там ти са снимките и демото със името с което си бил последно преди да те баннат. И един съвет направи си темата по образец ако искаш някой да обърне внимание...
Съжалявам нов съм във тоя форум и не знаех, че има образец :mnms:
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Има да и след като си пуснеш оплакването по образец ще ти се обърне внимание.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Съжалявам нов съм във тоя форум и не знаех, че има образец :mnms:
Абсолютно във всяка верига сървъри си има образец за всичко било то за кандидатура,оплакване от бан и още други.!!Тази тема отива в коша !
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2015г.]”