Женски затвор
- Напреднал
- Ник в играта: mTs | fyb
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Женски затвор
едва ли много хора ще ме подкрепят ама аз лично смятам, че ще е доста по-забавно.
всички терористи. защо не и пазачите. да са със женски скин :Д навсякъде са със мъжки. малко да се отчупим :Д
всички терористи. защо не и пазачите. да са със женски скин :Д навсякъде са със мъжки. малко да се отчупим :Д
- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
- Напреднал
- Ник в играта: KaenBX
- Скайп профил: ivex.pk
- Обратна връзка:
Re: Женски затвор
ей като сме тръгнали да сменяме дай ги направиме хората на пингвини да се отличаваме аа ?

- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Много мислих дали да пиша отново, ама мааааааалко така някак си досаждаш, меко казано нали се сещаш лекичко не много, с тези твои "нереални" предложения!

Офтопик:
- Новак
- Ник в играта: dNe
- Обратна връзка:
Само не мога да разбера, защо веднага започвате да се заяждате... момчето просто предлага.....KaenBX написа:ей като сме тръгнали да сменяме дай ги направиме хората на пингвини да се отличаваме аа ?
One shot, one kill, no luck, just skill!
- Respected
- Ник в играта: guzeLka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
+1dNe написа:Само не мога да разбера, защо веднага започвате да се заяждате... момчето просто предлага.....KaenBX написа:ей като сме тръгнали да сменяме дай ги направиме хората на пингвини да се отличаваме аа ?
иначе предполагам, ще бъде забавно, но едва ли главните ще се навият

An ugly personality destroys a pretty face.
- Respected
Против. За какво да се сменят скиновете на женски. И не намирам нищо забавно в това. Просто някакви глупости си предлагате без смисъл. Да сменим и зомбитата в ББ на катерици защото ще е по-забавно -.- Нищо лично 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
И Purple като умре пуска Free look и гледа отдолу ... GG Иначе може само на определен дай или само Fd-тата да стават такива ;)
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Абсурд от това няма смисъл не е деатрън,а ЖБ се пак... Против
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Баннат
- Ник в играта: acT
- Скайп профил: galatasaray_forever1
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Не знам въобще от къде ти дойде тази идея ... можеше да перифрезираш : Примерно да попълним анкета : От кой пол сте : Мъж/Жена ... защото с твоето предложение , има по малка вероятност да се одобри от главните,както и от мъжкия пол , не че моето предложение ще е е прието ... но според мен така ще имаш по-голяма вероятност за успех , по темата съм ПРОТИВ... 

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
- Супер потребител
Еми против съм по причините изброени по-горе. За мен също няма смисъл !
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Напреднал
- Обратна връзка:
- Respected
С толко отрицателни гласове анкета е напълно безсмисленаmTs | fyb написа:ако може някои админ да пусне анкета вместо мен , че дори и да мога . нз как :Д

- Напреднал
- Обратна връзка:
аз подкрепям това. всякакви промени са добре дошли. не знам как вървят другите сървъри ама от jb вероятно админите са доволни. колкото по интересно е толкова повече хора. сега не одобрявате , но пък ако се случи може и да ви изкефи. вие дори не си и представяте как ще изглежда.JukeCity написа:И Purple като умре пуска Free look и гледа отдолу ... GG Иначе може само на определен дай или само Fd-тата да стават такива ;)
- Respected
Промени, НО който да помогнат за развитието на сървъра и да се полезни с това не знам какво ще промениш. Ако искаш и трайл да се сложи на всеки играч и направо да стане цирк?mTs | fyb написа:аз подкрепям това. всякакви промени са добре дошли. не знам как вървят другите сървъри ама от jb вероятно админите са доволни. колкото по интересно е толкова повече хора. сега не одобрявате , но пък ако се случи може и да ви изкефи. вие дори не си и представяте как ще изглежда.JukeCity написа:И Purple като умре пуска Free look и гледа отдолу ... GG Иначе може само на определен дай или само Fd-тата да стават такива ;)

- Напреднал
- Обратна връзка:
- Баннат
Чудя се още колко такива предложения ще имаш,това с нищо няма да помогне на сървъра.По темата предложението се отхвърля.