Oплакване от несправедлив бан - KO-HE

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Oплакване от несправедлив бан - KO-HE

Мнение от I Love This Game »

Искам бана ми да бъде разгледан отново на това демо аз не разбрах дори за какво ме баннахте ако не ми бяха казали други хора .Нямам никакъв хак и не ми трябва! Също така не разбрах и това в което му обвинявате че съм аим защо тогава не уцелвам никого и какъв е този аим дето не работи та това ми е най слабото демо което имам и вие на него ще ме баннете просто искам да го разгледате отново защото смятам че бана ми е АБСОЛЮТНО несправедлив!

Ето демото отново http://dox.bg/files/dw?a=75a7762a1b
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Re: Oплакване от несправедлив бан - KO-HE

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Банът ти е напълно заслужен с доста от колегите сме изгледали поне 2-3 демота,на които ги знаеш.И немога да разбера,защо се оправдаваш,хем че си хак,хем ревеш да ти се махне бана.Бана няма да ти се махне,коментирали сме го всички можеш да използваш функцията SMs Unban и другия пат да му мислиш.Някой да слага ключ.
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Първо не се дръж толкова нагло и арогантно и второ последно с какъв хак съм че не разбрах аим лалл или какво още ще измислите ? Както казах хак не ми трябва влизам да поиграя за да разтоварвам аз не съм някъв дето без цс не може да живее и от това да зависи живота ми за да падам на това ниво да ползвам хакове!
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Мнение от HenyKucT »

Бана ти е от мен... Както каза колегата много хора разгледахме няколко твои демота. Даже направихме клип на слол мотион и ясно се вижда всички. Така че темата е приключена. Няма да я заключвам ако някой друг иска да сподели нещо все пак.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Това е смешно което казваш кое се вижда айма или walla не разбрах какъв хак съм последно след като толкова обстойно и много сте го обсъждали единият вика аим другият вика ти си лал третият не знам си какво ужас!
Ето го и клипа заради който получавам бан за тези които не са го гледали !
http://dox.bg/files/dw?a=b03e7e1658

ПП Що не дадеш този хак дето казваш че съм бил понеже за такъв не съм чувал да има с финни настройки и там подобни некви такива давай го да го видиме !

ПП Всички за които говориш че сте обсъждали това демо и вярвате че съм бил с незнайно какъв си хак мога само да ви кажа да си триете counter strike и да започнете да играете не се сърди човече та да свикнете че като ядете бой не трябва да се сърдите и да търсите под вола теле!
Аватар
Завинаги един от нас.
Завинаги един от нас.

Ник в играта: HenyKucT
Скайп профил: *.*

Мнение от HenyKucT »

Нямам намерение да се занимавам с глупости. Пише си бана за какво е. Не си първи, който е спорил за такива работи, така че не можеш да ни трогнеш. Единственото което може да постигнеш е предупреждение във форума или бан. Решението е взето отдавна...
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Ама банвай ме в това си най добър явно и единствено ще ми накривиш капата бана е смешен даже абсурден казах ви кво да правите така че действайте!
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: .....
Обратна връзка:

Мнение от Swinge[R] »

Стига толкова напразни приказки решението е взето, на някой му харесва на други не, не виждам повод да се продължава темата, а на тебе ти казах в предната тема как може да играеш отново в Slackserv, ако желаеш разбира се. Мисля, че няма какво повече да се каже освен да продължава този спор до безкрай и за някой да завърши по лош начин.
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”