Въпрос свързан с жаилбреак!

Тук са старите теми свързани с проблеми на SMS потребители!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Mainak
Скайп профил: aki_04
Вашият пол е: Мъж

Въпрос свързан с жаилбреак!

Мнение от Mainak »

Спорихме 2-ма с дама... не бе бзк.. Значи въпроса ми е следния, игрем си дей, и изведнъж някокй пуска ФД за всички, нали долу има един часовник който показва кога ФД свършва... та един спори с мен, че след като е свършил ФД (фд е за всички) можело да се убиват, аз му казвам, че неможе тоя пак спори, даже ми каза да му търся в правилата ккъде е пишело, че неможе, добре по каква причина ще ги бие?
Офтопик:
Той си е малко бот! :Д И моля ако не е в правилния раздел да се премести :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Обратна връзка:

Re: Въпрос свързан с жаилбреак!

Мнение от mTs | fyb »

както при само 1 ФД когато изтече, вече можеш да го убиеш, но само ако не слуша. има опция да оцелее, но и през това време да вземе оръжие. но когато има фулл ФД , ние не можем да пазим оръжията, всички имат оръжия, дори и да нямат, те са затворници това трябва да им е целта. след като ФД свърши които е предостатъчно време, CT ако са все още живи (малък шанс) те трябва да са свободни да ги бият.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Почти нищо не ти разбрах от това което си написал, но все пак ти казвам, че не може да убива никакви затворници на ФД алл без причина.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Mainak »

ivo5456 написа:Почти нищо не ти разбрах от това което си написал, но все пак ти казвам, че не може да убива никакви затворници на ФД алл без причина.
Иво аз му казах, но той спори с шефа си :д даже той настоя да пусна теамата и има залог даже...
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

това което вие не разбирате е, че ФД си има ТАЙМЕР, и когато изтече, те НЕ са ФД. ти си свободен да ги убиеш, понеже при фулл ФД няма симон, няма команди. при 1 ФД той има право на избор дали да се върне и да слуша. иначе при фулл ФД играта няма никакъв смисъл.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mandariinka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от solchica »

Чакайте бе при фд алл след като изтече времето не умират ли всички терористи?
fuck you :+
Аватар
Прекалено добър за тук
Прекалено добър за тук

Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
Скайп профил: Лс.
Обратна връзка:

Мнение от mazeCarptor »

solchica написа:Чакайте бе при фд алл след като изтече времето не умират ли всички терористи?
Не умират веднага, има едни 30/40 секунди дето са живи и тогава умират.
По темата..
Когато е FD All и изтече таймера надзирателите нямат право да убиват затворници по причина че не са изпълнили дадена команда, защото надзирател не може да се направи Саймън и така целия рунд е FD. Имат право, ако затворниците са убили надзирател или притежават оръжие.
Изображение
Офтопик:
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

точно в тези 30-40 секунди CT са свободни да убиват Т, понеже тяхния ФД е свършил. няма нито едно правило което да забранява. ФД си е ФД, но изтече ли, те са просто затворници на свобода.
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Mainak »

mTs | fyb написа:точно в тези 30-40 секунди CT са свободни да убиват Т, понеже тяхния ФД е свършил. няма нито едно правило което да забранява. ФД си е ФД, но изтече ли, те са просто затворници на свобода.
На кого ли обеснява човек.... ти ще убиваш в тези 30-40 ама по каква причина? Че не са изпълнили заповед?
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

това представлява ФД-то. възможност на Т да се въоръжат и да се подготвят да ни избият, а целта на 2ките е да оцелеят. след ФД е воина(ест ако ФД не е изтекъл и те стрелят или видиш ред си важи). ако не, те заобикалят 3ма на ножки и та чакат да се обърнеш да те застрелят. просто е логично да имаме разрешение и ние да участваме във воината след като ФД им изтече.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

mTs | fyb написа:това представлява ФД-то. възможност на Т да се въоръжат и да се подготвят да ни избият, а целта на 2ките е да оцелеят. след ФД е воина(ест ако ФД не е изтекъл и те стрелят или видиш ред си важи). ако не, те заобикалят 3ма на ножки и та чакат да се обърнеш да те застрелят. просто е логично да имаме разрешение и ние да участваме във воината след като ФД им изтече.
ФД - свободен ден и терористите решават какво да правят един може да си скача на батут друг да играе футбол и трети да бунти. Този който бунти ако е червен и изписва, че е издирван може да бъде убит както и ако е взел оръжие. Какво толко се обясняваш ?
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Ice Cold Killer
Скайп профил: IcE.CoLd_KiLLeR
Обратна връзка:

Мнение от ic3coldkiller »

Както казаха по-горе няма право на FD ALL да убива играчите,а ти може ли да споделиш кой е този,който го прави? :)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

никои не ви казва на ФД да убиваш, след като ФД изтече, вие не четете ли ? ФД изтича , фд има таймер. ФД не е целия рунд.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

mTs | fyb написа:никои не ви казва на ФД да убиваш, след като ФД изтече, вие не четете ли ? ФД изтича , фд има таймер. ФД не е целия рунд.
Аха еми добре значи след като изтече и вероятно съм жив ще стана симон и ще почна да командвам затворниците който 70% бунтят и другите са по тунели и игри .. Ти това как си го представяш ?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

fyb-e, fyb-e.. ми като изтече FD и си скачат 2-ма на батута, а други 3-ма си играят футбол най-мирно, ти ще ги убиеш, така ли? И какъв reason ще им дадеш?
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Mainak »

КОстадине, ама той не го разбира, той си го е вношил и няма така ще е, От сега нататък, който го види в ЖБ и има Фд алл и изтече го намирате и убивате, А за Реасон пишете Ти така пожела... Щом така иска :)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Тая тема предлагам да се заключи и изобщо не знам как може да си мислиш такава простотия, че е възможна.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: iNflowernifer
Скайп профил: stanislav.kirov5
Обратна връзка:

Мнение от iNflower »

Да кажа и аз нещо.Като свъщи тимера за ФД АЛЛ ЦТ-та нямат право да ги килват затворениците,то си е само по себе,когато си дойде време,то от сървъра ги слайва.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

iNflower написа:Да кажа и аз нещо.Като свъщи тимера за ФД АЛЛ ЦТ-та нямат право да ги килват затворениците,то си е само по себе,когато си дойде време,то от сървъра ги слайва.
времето за което ти говориш се нарича край на рунда. тогава и 2ките умират с тях. но се брои за победа на 2ките. това което явно хората тук не разбират е, че ФД има таймер и след като ФД изтече, затворниците нямат никакви привилегий, било то на батут или с топка. моля някои компетентен по възможност 20-30 + годишен да си даде мнението. това е чиста и проста логика... има ФД не биеш Т, няма ФД, Т умира. според мен ви подвежда името, ФД не е целия рунд, ФД е няколко минути. да кажем при 7vs21.. 21 терориста въоръжени с какво ли не, какъв шанс има ЦТ при условие , че те могат да го заобиколят на ножки или да го стрелят (всичко както им е на оферта) а докато изтече ФД от тези 7 2ки ще са останали максимум 2ма срещу 21. искате играта да е честна и аз смятам , че това е честно. както винаги се грижа за Т, така и за 2ките + това ако не сте забелязали винаги когато съм в игра ме мятат 2ка, следователно знам какво правя. и най-важното след прочитане на правилата и стабилна практика като сам симон ( буквално сам щото повечето от тези които мятат при мен 2ка не знаят какво става) съм абсолютно сигурен , че това трябва да е така. не защото аз искам, защото играта го изисква и Е по правилата. не убивате ФД след като таймера изтече. след това те НЕ са ФД. нямам какво повече да кажа.
Аватар
Баннат
Баннат

Мнение от Mainak »

мТс няма кой да спори с инат ако си разбрал, разбрал ако ли не ще се чудиш... Моля темата да бъде заключена! :) И пак казвам на фд алл тимера не му влияе... по една или друга причина така, че няма какво повече да се обсъжда... :)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми”