[Кандидат админ] AWP Melee - КО-НЕ
- Аматьор
[Кандидат админ] AWP Melee - КО-НЕ
1. Задължително трябва да имате навършени 14 години! -имам 21
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - имам
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! -КО-НЕ
5. За кой сървър кандидатствате? - Awp Mele
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Често ми се случва да мислят, че използвам хак и си пускат те хакове,както и това, че се случва често един мап да стои доста дълго време и няма кой да влезне, защото примерно е много голям или не е хубав общо взето е това !
7. Skype за връзка: -
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - имам
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! -КО-НЕ
5. За кой сървър кандидатствате? - Awp Mele
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Често ми се случва да мислят, че използвам хак и си пускат те хакове,както и това, че се случва често един мап да стои доста дълго време и няма кой да влезне, защото примерно е много голям или не е хубав общо взето е това !
7. Skype за връзка: -
Последно промяна от I Love This Game на 30 Ное 2014, 14:55, променено общо 2 пъти.
- Баннат
- Ник в играта: '
- Вашият пол е: Мъж
Re: Кандидат админ-Awp Mele
Ще му се доверя и ще му дам За, защото е редовен никога не се е излагал по какъвто и да е начин, като гледам е пускал и оплаквания, държи се на ниво и смятам, че ще се справи. Успех !
- Новак
- Ник в играта: Sky
- Скайп профил: SkyLine_1997
- Обратна връзка:
И аз съм ЗА.Успех!
Последно промяна от Tony Montana на 29 Ное 2014, 18:45, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение!!! Само членове на екипа имат право да пишат по кандидатурите!
Причина: +1 Предупреждение!!! Само членове на екипа имат право да пишат по кандидатурите!
- В Е Т Е Р А Н
- Ник в играта: u3HEHAga
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] сървъра - ника Ви
- 1. Задължително трябва да имате навършени:
- 16 години за следните сървъри: Dust II Arena, Awp Melee и War3FT Respawn
- 14 години за следните сървъри: Zombie BaseBuilder, Zombie+Jetpack, HideNseek, Deathrun и JailBreak
Кое имаш 14 или 16 години?

- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
или 15/15 и половина?
По темата съм ЗА, освен игра правиш и доклади за хакове и т.н. Мисля, че трябва да ти се даде шанс.Успех!
По темата съм ЗА, освен игра правиш и доклади за хакове и т.н. Мисля, че трябва да ти се даде шанс.Успех!
- Активен
- Ник в играта: Lili Ivanova
- Скайп профил: :)
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Ти си един много добър играч и сдържан
Не съм те хващала в нарушение и винаги играе по правилата !!! Просто си играе играта

Офтопик:
Понякога и ние сме като звездите. Падаме, за да сбъднем нечие друго желание !
- Аматьор
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] AWP Melee - КО-НЕ
Или кажи точно на колко си години или те отхвърлям директно защото започваш да ми лазиш по нервите
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
От мен против не мисля,че ще се справиш с задълженията и не ми вдъхваш доверие Късмет ! 

Последно промяна от b0TL!k3_1926 на 30 Ное 2014, 16:22, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: 1886
- Скайп профил: gun_shoot1
- Обратна връзка:
Моето мнение е , че в момента в Мелето сме около 20-25 човека админи т.е много рядко се случва , когато има играчи да няма админско присъствие. И за мен това значи , че трябва да си се доказал много , а за мен ти не си се доказал чак толкова вярно редовен си , но съм забелязал , че на моменти влизаш в леки конфронтации с другите играчи , това не е добре. За момента се сещам за поне 2-3 играчи в мелето , който са заслужили позицията повече от тебе. Така , че на този етап ПРОТИВ. И един съвет , когато се изисква от теб да напишеш точните си години по-добре ги напиши а не увъртай , защото за едно толкова дребно нещо оставяш лошо впечатление.
Успех все пак.
Edit: При улсовие , че знаеш , че аз съм вътре http://prikachi.com/images.php?images/719/7754719B.jpg да псуваш така за мен не е ОК пък и дори да няма админ , не мисля , че така ще помагаш на играчите. Оправи си държанието спечели доверието на колегите и тогава пробвай аз ти казах.
Успех все пак.
Edit: При улсовие , че знаеш , че аз съм вътре http://prikachi.com/images.php?images/719/7754719B.jpg да псуваш така за мен не е ОК пък и дори да няма админ , не мисля , че така ще помагаш на играчите. Оправи си държанието спечели доверието на колегите и тогава пробвай аз ти казах.
Последно промяна от Tony Montana на 01 Дек 2014, 20:52, променено общо 2 пъти.
Причина: Ако не представиш IP доказателството няма да се приеме
Причина: Ако не представиш IP доказателството няма да се приеме
- Respected
- Ник в играта: ddreamcatcher
- Скайп профил: drakona439
- Обратна връзка:
От мен имаш ПРОТИВ от скоро съм админ в авп-то ,но не си ми направил никакво впечатление.Успех!
Офтопик:
- Баннат
От мене имаш Против! Причините са следните: Като ти се изискват някои неща се научи да отговаряш точно.На колко години си имам ги,и часовете не си ги писал да ясно е че ги имаш но толкова ли е трудно да погледнеш и да ги напишеш! А другата причина да ти дам против е че навярно си много добър играч,но дразниш хората в сървъра постоянно с това изказване че не си хак и да се правиш на Про! Това според мен не е държание на админ! И все пак Успех ти желая!
- Аматьор
Не знам за какво недоразумение говорите!В анкетата се пита дали имам навършени дадени години а не въпрос на колко съм та казах че ги имам и е на 21 години съм.Тони започнал си много да се палиш недей така!
Тука не те разбирам какво искаш да им казвам да вие сте прави играя с хак така ли?Musti написа: А другата причина да ти дам против е че навярно си много добър играч,но дразниш хората в сървъра постоянно с това изказване че не си хак и да се правиш на Про!
Последно промяна от I Love This Game на 30 Ное 2014, 14:52, променено общо 2 пъти.
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
От мен имаш против виждал съм те няколко пъти ама никакво впечатление все пак късмет:)
- Respected
- Обратна връзка:
Така е, лесно се паля
Както вие имате право да пускате кандидатури така и ние да задаваме въпроси. Ти отговори на моя затова да си дойдем на думата.
Аз съм За! Нека ти се даде шанс

Аз съм За! Нека ти се даде шанс
- Аматьор
- Ник в играта: Alen_Delon
- Обратна връзка:
Останал съм с добро впечатление от теб,не съм те засичал да псуваш.За от мен.
- Respected
- Обратна връзка: