1. Името на играча с което е СМС Админ/Вип. subb
2. Сървър в който е СМС Админ/Вип - Jailbreak
3. Причината поради която искате да му бъдат свалени правата. Когато има права се мисли за нещо повече от другите . В дадения случай не изпълни командата на симона и го килл , а той започна да заплашва че щял да ме метни Т . Няма право да мята даден човек Терорист без основателна причина . Тия дни така наречените ви админи не спират да злоупотребяват с правата си , а когато има някой по главен си стоят като мишки . Това дразни адски много .
4. Снимка , Демо или каквото и да е доказателство, че играча не е спазил някое от правилата. Демо - http://dox.bg/files/dw?a=365c5e09a6
Благодаря за отделеното време !
Оплакванe от СМС Админи (+доказателства) vol.16
Модератор: Развлечения
- Новак
- Ник в играта: ScoRbsYy
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
Re: Оплакванe от СМС Админи (+доказателства) vol.16
А защо прпусна момента когато ти на last duck mre, даде time, каза че двама сме били last, и ни уби. Ето ти основателната причина за да те метна Terrorist.
Който ясно мисли, ясно се изразява !
- Новак
- Ник в играта: ScoRbsYy
- Обратна връзка:
На демото се вижда всичко няма смисъл да спамим . А това че те килл беше не за това че си ласт , а че имаше от място . Приятен ден на теб и на другите . Мисля че админите ще преценят най - добре 

- Respected
Като е дал тиме и не си клекнал демек не си изпълнил командата и така убива и този които не я е изпълнил и този които е ласт. Ако е било така е с основание. + това за фк поп. трябва да го слейнеш.subb написа:А защо прпусна момента когато ти на last duck mre, даде time, каза че двама сме били last, и ни уби. Ето ти основателната причина за да те метна Terrorist.
Офтопик:

- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Гледам цял ден стои тая тема, а мястото и не е тук също така за да се оплачеш си има специална тема! И аз вкарвам кош