Излезе наяве още едно от страховитите пророчества на Ванга

Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Излезе наяве още едно от страховитите пророчества на Ванга

Мнение от fondos »

Ванга направила страховити предсказания години преди смъртта си
След потопа във Варна се заговори отново за предсказанията, които Ванга прави години преди смъртта си. Не е ясно дали Ванга наистина е направила тези предсказания, но е факт, че няколко човека, общували с нея, заявяват едно и също. Според тях Ванга е предсказала потопа в България. За съжаление страховито предсказание на пророчицата на свършва до тук.

Руският бизнесмен и пътешественик, който се е срещнал с Ванга няколко пъти, разказва, че тя е споделила с него, че след 30-40 години страната ни я очаква страшно бедствие. Според думите на пророчицата Черно море ще залее голяма част от страната ни. То ще погълне сушата до Сливен. Ванга споделила с руснака, че е възможно Черно море да стигне до свещената за нея планина Родопи. Ванга

Ванга предсказала страшен потоп в България

Пророчицата вижда и потоп в Пиринско. Според Ванга част от красивата Пирин планина ще бъде погълната от водата.

Както вече стана ясно, Ванга е предрекла и трагедията във Варна. Бедствието в квартал Аспарухово и Добрич отне няколко човешки живота. Сред загиналите има и три дечица. Но според думите на пророчицата, най-страшното тепърва предстои.

През 1996 година Ванга предсказва пред Анатолий Любченко, че Черно море ще погълне част от България, пише ПИК.

https://www.youtube.com/watch?v=h1C2yK__exw
Офтопик:
Моля темата ако е в грешния раздел да се премести.
Изображение
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SkY_FoRcE^^
Скайп профил: ЛС

Re: Излезе наяве още едно от страховитите пророчества на Ван

Мнение от СпАмЕр »

дрън дрън та пляс.Само се опитал да ни изплаши
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Още някоя простотия дали ще прочета днеска ?
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

То няма нещо което да стане и в последствие да не се окаже че го е "предсказала" баба ти Ванга.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: beyond
Скайп профил: gucisan
Обратна връзка:

Мнение от beOnewithMe »

Както съм казвал. Също така за тея "Врачки" по разните канали по ефира. Ако беше вярно, щеше да е Поне навсякъде по новините/вестниците/медиите. Ако тези "Врачки", например, по Фен, бяха Истински, та то или щеше да ги скрият заради конспирация, или щеше да се знаят по цял свят. Както великата Ванга, я знаеха по цял свят. Не вярвайте на всичко, което чуете от медии или по телевизията.
"Винаги съм чувал да казват, Санчо, че да правиш добро на глупаци, е все едно да наливаш в морето вода."
Офтопик:
ŵħǻť ȷș ßřōķēʼn, ĉąńť ßē řęƑƟŗğęƉ฿£ý०ʼnÐ
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ----》卐《----
Обратна връзка:

Мнение от skobata »

Когато стана бедствието в Варна на следващия ден почти по всички вестници беше това :
Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" след май. "Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете". Дали въпросната болест ще удари само нашата страна или цялото човечество не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.
И най смешно ми беше това "Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". То има ли на къде да отиде повече тази държава.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”