u3HEHAga написа:Лого [300x300]
Лого [600x480]
Много радват.Браво , продължавай

u3HEHAga написа:Лого [300x300]
Лого [600x480]
Много е хубаво даже, ако си толкова оворен напрви ти!scarface написа:What the hell is this?Много зле направено.
Scarface е един от най-добрите с фотошоп в България така, че моля те не знай много !FolloW mE написа:Много е хубаво даже, ако си толкова оворен напрви ти!scarface написа:What the hell is this?Много зле направено.Офтопик:
Bitch Please ...fondos написа:Има хиляди по-добри от него. Но аз съм сигурен че изненада е по добър
scarface написа:Добри са последните, но първите са с много burn-ати цветове.Старай се да не са криви и назъбени.Влагай въображение.Виждам, че още си начинаещ.Попринцип логотата си имат символ, а при теб не го откривам, но с времето ще започнеш да правиш бизнес логота.Моят съвет е да гледаш някой друг урок за векторно лого ( с Adobe Illustrator ).
u3HEHAga написа:Честно казано, не обръщам никакво значение на потребителите които ме критикуват, аз съм никой, правя/ех аватари/банери и прочее просто като хоби, гледал съм точно 2 урока как се прави банер и от там почнах се занимавам с Photoshop-a, повече клипове/уроци/Tutorial speed Art и прочее не съм гледал и не съм имал желание да гледам, благодаря на Нено за което с неговите по-добри изработки ме нахъсваше да се напрягам да правя по-добри от неговите, лошото в случая за мен е, че аз не съм гледал уроци а той имаше това свободно време да гледа и да фантазира, затова и му се получаваха по-добри.
Уважавам всеки който пише положителни коментари, но отново казвам, нито съм PS Master, нито нещо свързано с Photoshop. Просто Хоби на приливи и отливи.
- Как се сменя "готов" текст ?u3HEHAga написа:гледал съм точно 2 урока
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост