Безпричинно наказание!

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: nrac
Скайп профил: На ЛС.
Вашият пол е: Мъж

Безпричинно наказание!

Мнение от nracer »

Здравейте, драги читатели!
Наказан съм несправедливо от DemoLitioN, а именно получено е измислено от него предупреждение.
Това е предупреждение направено от теб: viewtopic.php?f=15&p=150272#p150272 Причина: Рекламира!

Рекламирането е да дадеш някакъв адрес! Сложил съм стикчета, но това не е рекламиране.
Никъде във форума не пише, че: (Кандидатите за игралните сървъри нямат право да се защитят, ако смятат, че вота на екипа е неприемлив и са били ощетени!). Нито в раздела, нито в описанието, нито във форумните правила, а и тук е въпроса от къде идва това предупреждение? От момента на регистрацията си написах що годе, бързо-редни мисли, които не се приеха добре от момчето, което продължава да ме изумява. Ще помоля предупреждението да ми бъде премахнато, а модератора наказан с лишение от дадената му титла. Събрани са солидни доказателства, които са пръснати из целия форум спрямо отношението му, което за мен е напълни неприемливо и смятам, че той петни тотално името на веригата. Не смятам, че подобни хора трябва да са за пример, защото потребителите Ви от тях гледат и попиват действията им като гъбичка, която е поставена във вана. Сами определяте развитието си, дали искате да е успешно, дали искате да спрете до тук и да разкарате веригата, но се смятам задължен в някаква степен да дам добро стартово потребителско мнение.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: flippyx
Обратна връзка:

Re: Безпричинно наказание!

Мнение от flippyx »

Доколкото знам писането по собствената си кандидатура за админ(без зададен въпрос към кандидата)води до наказание. :)
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: nrac
Скайп профил: На ЛС.

Мнение от nracer »

flippyx написа:Доколкото знам писането по собствената си кандидатура за админ(без зададен въпрос към кандидата)води до наказание. :)
Аз не съм предупреден за това! А за друга нещо.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Наказанието ти е напълно заслужено,след като рекламираш дадена верига в нашият сайт.Тази тема отива направо в коша,а ако пуснеш още една такава тема направо ще ти отхвърля кандидатурата!
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2014г.]”