1. Nick на Админа: Zwitter
2. IP на Админа: 77.85.85.173
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Заплашва ме ако го киллна излитам. Мести ме от КТ в Т щот съм го киллнал
4. Доказателство: http://dox.bg/files/dw?a=ebbe20d5fe
5. Сървър: Jailbreak
Оплакване от zwitter
- Напреднал
- Ник в играта: famozen
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
Re: Оплакване от zwitter
Искам само да кажа,че горе посоченият играч и мен ме е заплашвал и ме е махал от ст за глупости
ако мнението ми е спам,моля модератор да го изтрие
ако мнението ми е спам,моля модератор да го изтрие
Последно промяна от Ianko на 17 Дек 2013, 17:45, променено общо 1 път.
Причина: Няма да го трия, а получаваш предупреждение! Нямаш доказателства и затова мнението ти се счита за спам
Причина: Няма да го трия, а получаваш предупреждение! Нямаш доказателства и затова мнението ти се счита за спам
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Гледах демото и видях, че си го убил с причина ТУНЕЛ която причина е вярна. На демото се вижда как влизаше в тунела и видя че го гледаш и се върна и след това те заплаши и и ти го килна. Не знам не се интересувам от тоя мод и не мога да кажа кой прав кой крив затова ще изчакаме другите колеги да кажат мнение.
П.П. Докато гледах демото ме заболя главата и ми се догади от тоя мод :Х
П.П. Докато гледах демото ме заболя главата и ми се догади от тоя мод :Х

- Напреднал
- Ник в играта: Zwitter
- Скайп профил: riseto_96
- Обратна връзка:
Не знам,това,че съм влезнал в тунела,взел съм оръжието(това няма как да е видял) и съм излезнал според мен,не знам дали трябва да ме убие..Този в моята килия също влезе(както се вижда,но него не го уби)..Не знам..Преценете си вие.

Офтопик:
- Новак
Има си го в правилата,че нямаш право да влизаш в тунел всмисъл има право ст да те убиеZwitter написа:Не знам,това,че съм влезнал в тунела,взел съм оръжието(това няма как да е видял) и съм излезнал според мен,не знам дали трябва да ме убие..Този в моята килия също влезе(както се вижда,но него не го уби)..Не знам..Преценете си вие.
Последно промяна от Ianko на 17 Дек 2013, 18:21, променено общо 1 път.
Причина: Пак се буташ там къде не ти е работа! май не разбра от 1вото предупреждение преди 30 мин? Затова сега получаваш 2-ро
Причина: Пак се буташ там къде не ти е работа! май не разбра от 1вото предупреждение преди 30 мин? Затова сега получаваш 2-ро
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
17. Забранено е да влизате в тунел! [Отнася се към надзирателите]
Наказва се с :Slay; При повторно нарушение се премества в отбора на затворниците.