Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?

Модератор: Развлечения

Аватар
Баннат
Баннат

Вашият пол е: Мъж

Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?

Мнение от RPG's Pr0uXx »

Знам, че от тази тема може да изям бана, и че админите ще кажат тази тема не е по образец, но честно да ви кажа, на мен не ми пука. Баннахте VAAH. и cherreN!, веднага след като рестартирахте топ-а. Видяхте, че почнахме да запълваме топ-а и защо да не ги изкараме ХАКЕРИ :mnms:. След тези два бана, всеки админ, който влезе, отива Spectator и гледа само SheeDER. Няма да се очудя, ако скоро и ние 2та да изгърмим. Може би просто трябва спрем да играем в обикновени вериги като тази и да се насочим към по-професионалните! Айде ... живо, здраво :D :cheers: :sarcastic:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?

Мнение от Lucky »

Ми то ти сам си просиш бана с тия милички думи :D А като не се научихте да не играете с хакчета, така ще става където и да отидете, само да са кадърни админите
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедилв бан! RPG's ?

Мнение от Ianko »

Това, че стоите в топа в предни позиции нас не ни интересува! Това, че ти си мисли, че ние ви банваме защото вие сте 1ви и т.н. подразбирам, че сте толкова манясали в тая игра, че дори не мога да опиша с дума какво точно сте вие и най вече харесвам такива като вас! А щом ви банват значи има за какво, ако тогава се преразгледа демота и т.н и се окаже, че админите грешат за преценка за хак си има последствия до тогава ТИ ЗАБРАНЯВАМ ДА ПУСКАШ ТАКИВА ТЕМИ! и един съвет излез от топа и "няма да бъдеш баннат" както ти си мислиш :tooth: :sarcastic:

П.П. Ако пуснеш още една такава тема ще ядеш бана гарантирам ти
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”