Понеже спамът винаги е бил забранен, предлагам да отпуснете душите тук и да спамите, колкото си искате. Имам предвид да спамите, колкото се може повече, тук, в тази тема. Само спазвайте добрия тон и не се обиждайте един друг. Докато спамите, можете заедно да минавате груповите „куестове“. Засега съм измислил малко, ако се сетя за други, ще добавя.
Куестове:
1. Все още няма спам — 10 страници в темата. /изпълнен/
2. Темата става на чат — проведете си един чат в темата.
3. Използвайте темата вместо ЛС — вместо на ЛС, напишете го тук (без обиди).
4. Потребителите се колебаят да пишат — 50 страници в темата.
5. Поздрави потребителите с песен — направете поздрав. /изпълнен/
6. Пишем стабилно на латиница — за да постигнем това колективно постижение, трябва да пишете от време на време на латиница, а аз ще преценя, когато е достатъчно, за да го призная. Трябва да присъстват и 4 за Ч, 6 за Ш и за предпочитане 1 за Ъ.
7. Може много повече да се спами — 100 страници в темата.
8. Любовта, без която не можем — кажете на някого в темата, че го обичате.
9. Така се прави — 1000 страници в темата.
10. Ще ви покажа какво ям/ядох — направете собствена снимка на това, което ядете или сте яли преди малко.
11. Slackserv.com е и в тоалетната — влезте от тоалетната във форума и го напишете в темата. /изпълнен/
Когато постигнете постижение от по-горните, което не е достигнато от никого, можете да ми напишете на ЛС линка към мнението ви, за да призная куеста. Всеки куест може да се изпълни само веднъж, това включва всички потребители. Когато куест е изпълнен, срещу него ще пише, че е преминат.
=една игра= Оспамете тая тема!
Модератор: Развлечения
- Новак
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: =една игра= Оспамете тая тема!
Предлагам да ти изтрият темата и да те баннат,защото не спираш с глупавите си теми
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: =една игра= Оспамете тая тема!
Не намирам смисъл в тази тема .. Ето ти една , в която можеш да си спамиш колкото искаш - http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =27&t=1997 ..

- Новак
- Активен
- Ник в играта: U.S.S. Voyager
- Скайп профил: nikostay1
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка: