Модератор: Развлечения
Да не мислиш , че той сам си я е правил ?trueme написа:може ли последната с bmv да ми я направиш с надпис trueme вместо sptoko ?
Точно и ясно.r1odayftw написа:Картинка + тест
Работа с PS от седмица...ivo5456 написа:Не ми харесва не знам от колко време работиш с PS, но поне запазвай картинките ти в формат .PNG за по-хубаво качество ! И също така си поиграй с ефектите на PS, четки и др. За сега това е просто картинка + текст. 2/10
Нямам картинка с bmw...trueme написа:може ли последната с bmv да ми я направиш с надпис trueme вместо sptoko ?
За 1 седмица поне трябваше да научиш текстови ефекти от Blending Options.sptoko написа:Работа с PS от седмица...ivo5456 написа:Не ми харесва не знам от колко време работиш с PS, но поне запазвай картинките ти в формат .PNG за по-хубаво качество ! И също така си поиграй с ефектите на PS, четки и др. За сега това е просто картинка + текст. 2/10Нямам картинка с bmw...trueme написа:може ли последната с bmv да ми я направиш с надпис trueme вместо sptoko ?
Просто за моите аватари не искам да слагам Blending Options.ivo5456 написа:За 1 седмица поне трябваше да научиш текстови ефекти от Blending Options.sptoko написа:Работа с PS от седмица...ivo5456 написа:Не ми харесва не знам от колко време работиш с PS, но поне запазвай картинките ти в формат .PNG за по-хубаво качество ! И също така си поиграй с ефектите на PS, четки и др. За сега това е просто картинка + текст. 2/10Нямам картинка с bmw...trueme написа:може ли последната с bmv да ми я направиш с надпис trueme вместо sptoko ?
Не ти се сърдя.За момиченцето беше шегаivo5456 написа:Не знам просто какво да кажа. Може би ще ми се обидиш, но всичко е много отвратително, особено "банера" с момиченцето, което си бърка в носа.
На кратко всичко е размазани картинки + текст. 1/10
За ранковете съм съгласен,но за аватарите не!r1odayftw написа:Не се обиждай ама повече са снимка + текст,ранговете изобщо не ми харесват обикновен бял правоъгълник със някакви картинки който изобщо не подхождат + текст който не се чете
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта