Другата ми идея е вип да могат да пускат HNS Day. Защото денят е як на някои карти и ще е хубаво и вип да го пускат
Пп: Пиша от андроида си и имам някакво подсказване и големи пръсти и малки букви

На същото мнение съм ...iSpoxxy написа:Аз съм против и двете предложения.
Значи, относно първото, дори и СМС Админите прекаляват с amx_gag. Някои гагват за по много време само защото дадения играч се е заяждал с него и т.н. Следователно играча почва да ни се оплаква по скайп-а и ние трябва да влизаме да оправяме нещата...
Еми да, ще ти е приятно, целия сървар, в един момент да могат да си говорят, а в другия никой нищо да не може да каже, заради перм гагове...Canyon написа:Предлагам вип да имат достъп до командата GAG защото съм вип и има хора които псуват и обиждат ,спамят , бъгват чата и не мога нищо да направя освен симулиране слаб тоест като да живи мятам ги ст и след това пак т.
Другата ми идея е вип да могат да пускат HNS Day. Защото денят е як на някои карти и ще е хубаво и вип да го пускат
Пп: Пиша от андроида си и имам някакво подсказване и големи пръсти и малки букви
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост