Защо искам да разбера ли ... ?!?!Никой не знае кога ще кацне птиченцето на рамото му и знае ли как тогава ще си изиграе картите!!!Във време на криза,винаги може да помечтаем,все още това е безплатно ...

Подтикнаха ме някой неща който ме заобикаляха в последните дни!
Едно от тях беше 7 юбилейното издание на "Sunday million"(покерстарс) !!!С гарантирани печалби от 7милиона$(в последствие станаха 10мил.$)
На финалната маса само първите 3-ма си направиха сделки за по 800 000 $ на калпак ,а входа за този турнир беше 215 $(има и сателити с по 1 долар,както и да е ) и след 14часа игра ставаш с 1 милион по-богат

Другото е това как един мангал от моя град преди 3 години изтегли билет от Италианската национална лотария и спечели 1 000 000 евро.
Беше тъп циганин който си купи 2 апартамента в Милано(който единия вече банката му отне).
Купи си мерцедес за 200 000лв с който катастрофира пиян и застрахователите не му дадоха нищо.
Изигра купища пари по казина и беше най големия в дискотеки в големите градове.
Тонове злато за неговите любовници.
Дигна си една къща в неговото село (циганска къща с всичките му "вИрсачи артикули " колкото прогимназия) и до там всичко свърши .
Сега кара един "Ягуар" за 10 хиляди лв. и брой стотинките и си скуби косите колко бил тъп!
Е за това питам и аз Вас !?!