Предлагам и същевременно се оплаквам от това, че демотата които подаваме за оплакване не се преглеждат от доста време, и хакерите не биват наказани, и в това число предлагам това да се прави по често от сега.Поне на 2 дена, ако не може всеки ден да се преглеждат (не че са много,но е неприятно да играеш с едни и същи хакери всеки ден)
Надявам се, че ще вземете необходимите мерки!
Предложение за преглеждане на демотата
- Аматьор
- Супер потребител
Re: Предложение за преглеждане на демотата
Аз предлагам да се набере още един човек за Екип Банове 

Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах, Paul Walker!!

- Много Добър
и аз мисля че ще бъде полезно да се набере още един такъв човек , сегашният такъв има прекалено много задължения !!!INCESSANTANGUISH написа:Аз предлагам да се набере още един човек за Екип Банове

- Баннат
Точно така сегашния има много работа по-добре е да има кой да му помагаslaviaultras написа:и аз мисля че ще бъде полезно да се набере още един такъв човек , сегашният такъв има прекалено много задължения !!!INCESSANTANGUISH написа:Аз предлагам да се набере още един човек за Екип Банове

- Баннат
- Ник в играта: ..
- Скайп профил: ..
- Вашият пол е: Мъж
AVR написа:Точно така сегашния има много работа по-добре е да има кой да му помагаslaviaultras написа:и аз мисля че ще бъде полезно да се набере още един такъв човек , сегашният такъв има прекалено много задължения !!!INCESSANTANGUISH написа:Аз предлагам да се набере още един човек за Екип Банове
Сагласен съм с теп, сегашния има много работа би бе ло да са 2 или 3
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
2 нови члена бяха приети в Екип Банове, смятам темата за приключена.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека