Есе на тема Футбол!

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Stanislaff
Скайп профил: slavka6nika
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Есе на тема Футбол!

Мнение от Stanislaff »

Футболът е неизменна част от моят живот. Още от малък бях си пожелал да стана известен по целият свят и много добър футболист.
За мен футболът е един от най-красивите спортове на този свят, без никаква конкуренция за мен футболът е най-добрият спорт, който
съществува и ще съществува някога. Футболът ни учи на много. Футболът те възпитава и те прави ужасно усърден човек!
Винаги съм искал и искам да бъда един от добрите футболисти да бъде разчитано на мен.
Футболът ни учеличава волята и всичко свързано с уменията и красотата. Футболът ни прави сърцати хора.
Аз съм много благодарен на господ, че дава шанс да се боря за най-великата игра създадена някога!
Бог ми дава шанс да бъда част от най-великата игра наречена футбол.
Голяма част от деня ми минава в мисли за бъдещето ми дали съм способен да бъда талантлив футболист.
Винаги приемам футбола като част от мен! Винаги го приемам насериозно. За мен този спорт е наука която трябва да бъде научена!
И в това се убедих напълно. Съвременният футбол е по-завладяващ, по-динамичен и могъщ. Надявам се бъдещият футбол да ни бъде
още по-силен да се играе с сърце, гордост и уважение!
Има нещо невероятно в тази игра която ни кара да бъдем единни милиони хора по-света за тези 90 магични минути!
Не случайно се играе почти във всяко едно кътче на тази земя! Футболът ни учи на ред, дисциплина, почтеност и може най-много
работата в екип. Някой хора смятат, че известните и добри футболисти живеят без да се трудят особено много, но тук има едно голямо но, че
зад колисите идва същноста на футболистите трениращи всеки ден упорито и предостатъчно дълги тренировки, за да поддържат формата си
и да стават все още по-добри! Зависи колко го желаят. Ами ти? Колко го желаеш, за да бъдеш един от най-великите?
Футблът е игра изискваща много усилия! Труд, постоянство, умения, напрежения, огромно количество тренировки игра в екип,
спортсменство, за да бъдеш съвършен! Колко наистина го желаеш? Футболът носи слава, но също така и поражения, достойнство и чест!
Колко наистина го желаеш? Играчите не са просто екип, ние сме семейство, изискванията са голями, за да бъдеш в него, такаче...
Колко наистина го желаеш? Футболът свързва хората както и на терена така и извън него!
След тежка седмица от тренировки идва деня в който излизаш пред милионите зрители, който викат мощтно, което ти дава сили да продължиш напред
и да продължава болката. Колко найстина го желаеш? Няма нищо по-хубаво да излезеш пред милиони фенове и да покажеш какво си постигнал тази една седмица
колко наистина го желаеш да продължиш независимо от всичко и от всеки!
Това е футболът хора! Всичко!
И аз няма да съм от тези който ще се предадът, защото го желая с целото си сърце и живот!!!!!! Ами ти? Колко наистина го желаеш?

Какво мога да да допълния или да оправя
Никой не може да удря по-силно от живота.Но не е важно колко силно те удрят. Важно е колко силно могат да те ударят и да продължиш напред. Колко можеш да понесеш и да продължиш напред.
Така се побеждава!

Изображение
Офтопик:
Футбола Моят Живот
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Есе на тема Футбол!

Мнение от onstyle »

Има такава тема вече http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 140&t=8402 тази отива в коша!
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”