Страница 1 от 1

Много отмъстителни хора

Публикувано на: 06 Дек 2015, 20:38
от Димитрова.
Пхахах.. я се осъзнай малко е чуек, к'во се държиш като дете, че чак ме банваш и ме тровиш къде ли не.. Не мислиш ли, че е жалко, а? Порасни плс..
Офтопик:
Евгени, нали знаеш, че за теб се отнася това? :tongue:
Поздрави,
Димитрова. ;)

Re: Много отмъстителни хора

Публикувано на: 06 Дек 2015, 20:42
от The Rock!
Горката тя.... Почна да пуска теми чак :reve: :reve: :reve:
Офтопик:
Абе кви работи говоря е? Ква е тая тема е??? Има си скайп за тая работа, има си всичко... Тая тема е пълна безмислица... Ако може някой да е събере и да е мята в коша. :lock: :lock: :lock:

Re: Много отмъстителни хора

Публикувано на: 06 Дек 2015, 20:43
от iv00
Резнаха ли ти крилцата :D

Re: Много отмъстителни хора

Публикувано на: 06 Дек 2015, 20:45
от Musti
Предвид нещата, които си правила досега и празните обещания, които си давала.
Мога да кажа, че това дори ти е малко. Ние всички ти бяхме криви, защото не те понасят някои и мразят,но ето че истината излезе наяве, и се видя кой какъв е, и какво заслужава.А то е, че ти нямаш никакво място в тая верига и в тоя Екип.Истината боли наистина но си е така. Някои се държаха мили с теб,някои се опитваха да се държат,но ти не заслужаваш нито едното.
Поздрави Мусти. И ще те помоля да не си направиш труда да отговориш!
Темата ти отива в коша и всяка следваща ще иде там.

Re: Много отмъстителни хора

Публикувано на: 06 Дек 2015, 21:04
от Genata
Да ме извиняват съфорумците,но може да фаташ пътя у ляво,Госпожа готова съм на всичко за права,или ще се предложа на всеки който има верига,и спокойно,това е нищо,най мразя да ме лъжат,а това не го прощавам и забравям,не си банната поради причината че се дублират иптата на глобул,и ще си банна и моя достъп,така че ми е през дедовия кви теми ще пускаш и де още ще ревеш.

а в случая най жалката си ти,която освен да лъжеш и да използваш,май друго не умееш,и не аз,а ти трябва да пораснеш и да спреш да бъдеш детето дето ако не е на неговата започва да прави филми.

и спокойно,доста скоро всичките ти мръсни лица ще излезнат на яве,така че вместо да влизаш тука при нас жалките,върви си там при новото гадже и направи с него,както си правила до сега със предишните ти.

а да,и тия поздрави можеш да си завреш там където слънце не огрява.