Раздаване на Counter Strike 1.6 (CS 1.6 Giveaway)

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Taylor
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Раздаване на Counter Strike 1.6 (CS 1.6 Giveaway)

Мнение от Taylor »

Само на мен ли ми се струва или тук има някаква уловка? Все хора от екипа са печеливши , това подмазване ли е или какво? :)
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: nahnahmanah
Обратна връзка:

Мнение от nahnahmanah »

Уловка ? Избирам печелившите със сайт-а random.org. Следващият гивауей просто ще снимам като ги тегля да не ми ревете !
"I only swim freestyle." ( 俺はフリーしか泳がないから。) - Haruka Nanase
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

nahnahmanah написа:Уловка ? Избирам печелившите със сайт-а random.org. Следващият гивауей просто ще снимам като ги тегля да не ми ревете !
Направи клип, когато го снимаш.
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Taylor
Обратна връзка:

Мнение от Taylor »

nahnahmanah написа:Уловка ? Избирам печелившите със сайт-а random.org. Следващият гивауей просто ще снимам като ги тегля да не ми ревете !
Преди да напиша поста си ОТБЕЛЯЗВАМ , че за последен път ще пиша в темата и нямам повече намерение след този мой пост да отговарям.

Странно е, защото в миналата тема имаше победител Администратор..добре да кажем че е извадил късмет , но сега?Абсолютно същата работа , с единствена разлика в постовете които заемат. Не искам да приемаш този мой пост като заяждане , но случайно погледнах кой печели и от двете теми и все някой от екипа, Глобален , я Сървър админ (като втори,трети заместител на печелившия) Последното което ще напиша се отнася до томболите ти , разбирам че искаш да направиш подарък на някого но ако си решил да теглиш единствено хора от екипа на сървърите и форума, то по-добре да информираш предварително.

А това със снимката няма какво да го коментирам , ти можеш да натиснеш няколко пъти на бутона в random.org и да ти излезе друго число.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Най-добре ще е следващия път да се направи и клипче, как се теглят числата от random.org. Мисля че темата вече е изчерпана и е локвам.
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2014г.]”