demo file.bg

Най-много похарчени JBPacks за един рунд - 61 jbpack
demo file.bg
Аз затова за всеки рекорд съм сложил демото,което е достъпно за всеки ;)
Ако не четеш,нямат право да участват хора от ЕКИПАHuliganaKuncho написа:2.Най-много убийства за една карта(не се зачита ако сте били ЦТ и се прехвърлен към отбора на T).
- 26 убийства.
Имам въпрос, имам доказателство как имам 132 jbp и как съм похарчил 47 jbp, което съвпада със сегашния рекорд, ако ги предоставя ще бъде ли зачетено по някакъв начин?
Странна птица тоя хулиган, бе...r1odayftw написа:Ако не четеш,нямат право да участват хора от ЕКИПАHuliganaKuncho написа:2.Най-много убийства за една карта(не се зачита ако сте били ЦТ и се прехвърлен към отбора на T).
- 26 убийства.
Имам въпрос, имам доказателство как имам 132 jbp и как съм похарчил 47 jbp, което съвпада със сегашния рекорд, ако ги предоставя ще бъде ли зачетено по някакъв начин?
Прочел съм, благодаря все пак за съвета, но през рундовете не съм използвал VIP менюто, за това сметнах за добре да прикача това, тъй като вип менюто не е допринесло с нищо.r1odayftw написа:Ако не четеш,нямат право да участват хора от ЕКИПАHuliganaKuncho написа:2.Най-много убийства за една карта(не се зачита ако сте били ЦТ и се прехвърлен към отбора на T).
- 26 убийства.
6.Админите нямат право да участват заради смс вип-а.
Проблема е че имаш смс вип, а не дали го ползваш. Като имаш смс вип защо се бориш за тоя, като той е даден за обикновенни играчи. Или ти ще си ги колекционираш?HuliganaKuncho написа:Прочел съм, благодаря все пак за съвета, но през рундовете не съм използвал VIP менюто, за това сметнах за добре да прикача това, тъй като вип менюто не е допринесло с нищо.r1odayftw написа:Ако не четеш,нямат право да участват хора от ЕКИПАHuliganaKuncho написа:2.Най-много убийства за една карта(не се зачита ако сте били ЦТ и се прехвърлен към отбора на T).
- 26 убийства.
Имам въпрос, имам доказателство как имам 132 jbp и как съм похарчил 47 jbp, което съвпада със сегашния рекорд, ако ги предоставя ще бъде ли зачетено по някакъв начин?6.Админите нямат право да участват заради смс вип-а.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост