Уменията ми са базирани на квот съм се научил през 2010DamnY0U написа:Смятал ли си да започнеш да се занимаваш професионално с photoshop и да изкарваш пари?

Модератор: Развлечения
Уменията ми са базирани на квот съм се научил през 2010DamnY0U написа:Смятал ли си да започнеш да се занимаваш професионално с photoshop и да изкарваш пари?
Отлично се справяш като ЕБ, става лафа с теб, пич си, нищо лошо.monster написа:Мнение?
puRple* написа:Би ли се върнал в екипа ? не, нямам време
Кой ти е любимия сървър на веригата ? затвора
Какво трябва да си промени според теб? [img]не%20ми%20се%20коментира%20тук[/img]
Харесва ли ти да си ЕЗ? ем поне минава времето
Би ли станал ЕБ? както казах нямам време за цс
От колко време се занимаваш с ПС? сигурно над 5 години
Какво мислиш за мача вчера между Байерн - Реал ? не го гледах
Как виждаш финала на ШЛ? не следя ШЛ, но като гледам , ако не се лъжа, Ювентус - Реал Мадрид ще е финала.
Кой ти и фаворит ? Ем Реал Мадрид
Любим футболен отбор ? ПСЖ
Пушиш ли коз ? Не
Пиеш ли? Да
Какво е хобито ти? Фитнес, с друго не се занимавам.
Мнение? Пекан тип, алкохола не ти влияе добреи така, не съм по писането на мнения
Ками написа:Какво мисли за мъжете, които си бръснат краката? Всеки има право на избор!
А ти правиш ли го? Не
Stilqna написа:Ооо бате Андро :Д
Как сме? Дообре
Какво прави днес? Нищо съществено
Какво си завършил? Завърших строителство и архитектура, след 2 месеца - инж. по комуникации
Следваш ли нещо? Комуникационна техника и технологии
Няма ли да те женим вече ? :Д има още време
Каква музика слушаш? Зависи : Ако цъкам нещо : house, rock . Ако пия - сръбско,гръцко,чалга, народно.
Любима марка кола? infiniti
Гледаш ли футбол? рядкост.
Мнение за мача Байерн-Реал? не го гледах
Любим отбор? ПСЖ - Пари Сен Жермен
Коя алкохолна напитка ти е любима? На заведение - водка/уиски. На домашно - ракия/вино. Пия и обичам всичко
А любимото ястие? Свински кебап ( месо, картофи, гъби)
Коя дестинация искаш да посетиш? Пунта Кана
От кога цъкаш цс? над 10 години
Спортуваш ли нещо? Фитнес.
Любим спорт? Волейбол
Мнение? :Д Отговорна, забавна и така
Ками написа:Какво мислиш за бисексуалните и хомосексуалните? Нямам нищо против, но само да не го показват на публични места,защото е отвратително
Би ли опознал такъв човек, ако знаеш, че е такъв преди да се запознаете? не ми се е случвало, но и не мисля, че ще искам да опозная такъв тип хора.
Ем не искам да общувам с такива хора. Ако е момиче е по окей, ама с момче абсурд.Ками написа:Защо не би искал?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост