За мнението на Archi ...!! За War3 servera

Модератор: Развлечения

Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: fAnI mAzA kUrA
Скайп профил: martyy_we96
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

За мнението на Archi ...!! За War3 servera

Мнение от fAnI mAzA kUrA »

Става въпрос за темата на Archi "сървара умира" --- ппц. да по леко с тона ;ДД ..ама наистина и аз забелязах,че тези админи, които трябва да отговарят за WAr3 наистина някои от тях не си вършат както трябва работата, и според мен е защото спряха да влизат в сървара, мн често и той се напълни с хакери мн от редовните играчи пуснаха смс за АДМИН, но той не помага.... няма да обеснявам защо... :) и + тези гранати смока и димката са ужасни... фпс-то пада мн почва да лаги и т.н не става за нормална игра, като прибавим и хакерите..А колкото до ДЕМОТА-та ок ще направим демо, но за ко след като го направим, докато го качим... след дъжд качулка, то вече играта се е развалила... направете нещо АДМИНИСТРАТОРИ !!! :)
Падам, ставам... Стискам зъби, усмихвам се и продължавам!!!

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Скайп профил: eminem5500
Обратна връзка:

Re: За мнението на Archi ...!! За War3 servera

Мнение от [PRO]Eminem »

играя от време на време там и само 1-2 пъти сам виждал админ за това стегнете ги малко да са по редовни често се пълни с хакери смс админите се мъчат с kick но хакерите рядко се отказват :sad:
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: UlTr@^^[M]aN
Обратна връзка:

Мнение от UlTr@^^[M]aN »

Относно мнението на Archi - ''сървъра умира'',когато се пише някоя тема ,НЕ трябва да си груб ! ....
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

[PRO]Eminem написа:играя от време на време там и само 1-2 пъти сам виждал админ за това стегнете ги малко да са по редовни често се пълни с хакери смс админите се мъчат с kick но хакерите рядко се отказват :sad:

точно това имах предвит като казах, че смс-те непомагат.. а пък за бан права на смс-те да неговоря мисля,че няма смисъл дори и да се споменава, и ако може да се измисли нещо.. нз затова админите да вземат някакви мерки, защото става недопостимо за нормална игра.. :)

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Само се оплаквате ама нищо не правите.Нито 1 от вас не е качил доклад на хакер.Не може само да се изисква , трябва и да се дава.Тази тема не е за красота http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 204&t=3466
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Не е така Ивчо има голяма разлика от "оплакване", "вършене на работа", и "качване на доклад" точно това бях написал, няма смисъл да правиме доклади след като играта са е развалила... ок ще направим доклади и ко.. след извесно време някои ще го види и ок ще го бане, но келфайда след като вече хората в сървара са си заминали и сервара са е опразнил... и ако искаш ми премести темата кадето трябва... кадето смяташ за добре...

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

и + това смятам, че тези админи, които са си подали кандидатури за War3 трябва да отговарят за него сървар тоест за кадето си подал кандидатура само за там да отговаряш а не да ми слагаш банове по тругите сървари а този за който си отговорен да му теглиш с извинение майната... се пак си поел ангажимент с тази кандидатура...

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Вместо да пишете безсмислени теми може да пуснете доклад който ще е по полезен за сървъра.Няма как да има 24/7 админ.Всеки си има личен живот и играе / влиза / помага с каквото може когато може.В случая ти сега ми пречиш като се занимавам да ти отговарям вместо да качиш демото и хакера да бъде баннат ,а аз да върша нещо по полезно. :)
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”